Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratatele Uniunii Europene 17.09.2013

ISBN/ISSN: 978-606-678-791-8
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 21,20 RON
19,07 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Aceasta editie contine versiunea oficiala consolidataa Tratatului privind Uniunea Europeana si a Tratatului privind functionarea Uniunii Europene (fostul Tratat de instituire a Comunitatii Europene) dupa intrarea in vigoare a Tratatului de la Lisabona, versiune pe care am actualizat-o ca urmare a publicarii Procesului-verbal de rectificare semnat la Roma pe 27 noiembrie 2009.

Veti mai gasi aici si Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, care a capatat forta juridica primara, avand aceeasi valoare juridica cu cea a tratatelor.

In plus, volumul cuprinde si marea majoritate a protocoalelor si declaratiilor atasate tratatelor, selectate dupa criteriul importantei lor.

Una dintre problemele practice ale intrarii in vigoare a Tratatului de la Lisabona o reprezinta renumerotarea articolelor. De aceea, pana cand ne vom obisnui cu noua numerotare, tabelul de corespondenta reprodus la finalul lucrarii va fi un indrumar deosebit de util.

Speram ca acest volum va constitui un instrument de lucru folositor atat pentru juristii care studiaza dreptul Uniunii Europene, cat si pentru cei care il aplica.


Beatrice Andresan-Grigoriu          Tudorel Stefan

Detalii tehnice
Data Aparitiei25 sept. 2013
Categorie generalaLegislatie
Numar pagini304
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Noul Cod penal si 11 legi uzuale  7.10.2014
Indisponibila
Imagine Conventia europeana a drepturilor omului  25.09.2013
DIN ACEEASI CATEGORIE - Dreptul Uniunii Europene