Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat de drept civil. Contracte speciale. Volumul I. Vanzarea si schimbul. Editia a 2-a

Editia a 2-a revizuita
Autor: Dan Chirica
ISBN/ISSN: 978-606-27-0922-8
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 150,00 RON
135,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

„Intrarea in vigoare a acestui act normativ, inspirat, asa cum se cunoaste, din numeroase, diverse si diferite sisteme legislative nationale si internationale a pus, pune in prezent si va pune si in viitor oricui probleme serioase in incercarea de integrare a reglementarilor cuprinse in acest Cod intr-un sistem cat de cat unitar. Fiecare din aceste enunturi are un trecut – o istorie –, un prezent – o situare in contextul actual legislativ national si in conexiune cu alte reglementari nationale sau internationale – si un viitor – oferind o perspectiva spre anumite teluri”.

Autorul Dan Chirica, profesor universitar, doctor in drept, ofera cititorului in cadrul acestui tratat traseul parcurs de normele juridice specifice vanzarii si schimbului, argumentand si explicand aplicabilitatea acestora atat in vechiul Cod civil si noul Cod civil, cat si aplicabilitatea normelor in contextele sistemelor juridice din care au fost preluate. Aceasta modalitate de analiza a normei de drept, nu numai ca ajuta la intelegerea rationamentului aparitiei acesteia, ci ofera si capacitatea de a ne forma propriile opinii si de a desprinde singuri concluzii cu privire la noua reglementare.

Mai mult, in prezentul tratat, pe baza analizei jurisprudentei (romane si straine) si a doctrinei clasice si moderne, autorul ofera pareri proprii cu privire la problemele cele mai dificile puse in practica.

Acest Tratat de drept civil. Contracte speciale. Volumul I. Vanzarea si schimbul este o lucrare indispensabila oricarui student la drept in promovarea examenelor si oricarui practician dornic sa evolueze.

Întrebare
Vor exista volume dedicate și celorlalte contracte? Mulțumesc


Bună ziua,

Vor mai exista și alte volume dedicate celorlalte contracte. Din păcate, nu știm să vă spunem când. Vă puteți abona la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noile informații.

Toate cele bune!
Echipa Hamangiu
Vlad | 07.09.2017 22:34
Detalii tehnice
Data Aparitiei03 oct. 2017
Categorie generalaTratate
Numar pagini576
Tip coperta165x235 mm, Carte cartonata
Editiea 2-a
Alti clienti au cumparat si