Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teste-grila pentru admiterea la Inm, avocatura si notariat. Drept civil. Editia a 4-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0475-2
Pret de coperta: 59,00 RON
59,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat sunt concepute, avand la baza bibliografia existenta in tematica de promovare, atat a examenelor de licenta, cat si a altor examene sau concursuri pentru ocuparea unor functii juridice din cadrul sistemului judiciar. Lucrarea cuprinde peste 2000 de teste din materia dreptului civil, disciplina cu un volum mare de informatii si reguli, dar fara de care nu se poate realiza formarea profesionala a viitorilor juristi.

Lucrarea nu este conceputa cu pretentia epuizarii testelor-grila care pot fi formulate din problematica existenta, dar reprezinta o incercare a noastra de a veni in sprijinul celor care doresc sa imbratiseze una dintre profesiile juridice, pe care absolvirea studiilor universitare de drept o confera. Cele peste 2000 de teste-grila din materia dreptului civil au la baza noile reglementari cuprinse in Codul civil si in legislatia cu incidenta in domeniu.

Ideea revizuirii, in conformitate cu noua legislatie in domeniu, a adaugirii si completarii acestor teste-grila a fost ca, in masura in care este posibil, lucrarea sa constituie un instrument util de lucru pentru toti studentii si absolventii facultatilor de drept si sa reprezinte un ajutor semnificativ pentru promovarea examenelor pe care le vor sustine, in vederea imbratisarii unei cariere juridice de succes.

Detalii tehnice
Data aparitiei13 mai 2019
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini304
Tip coperta165x235 mm, Carte brosata
Editiea 4-a
Alti clienti au cumparat si
-15%
Indisponibila
Pachet Admiterea in notariat 2019
-15%
Indisponibila
Pachet Admiterea in notariat 2020
Indisponibila
Fise de drept civil. Editia a 4-a - Boroi

Fise de drept civil, Editia a 4-a

Partea generala. Persoanele. Drepturile reale principale. Obligatiile. Contractele. Mostenirea. Familia
195,00 RON