Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Elena-Giorgiana Simionescu

Este doctor in drept si directorul Departamentului de Stiinte Juridice si Cariera Judiciara din cadrul Facultatii de Stiinte Juridice, Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, membru al Societatii Romane de Drept European si al Uniunii Juristilor din Romania.
Imbratisand cariera didactica, a parcurs diferite etape ale activitatii profesionale: invatatoare, Scoala Gimnaziala, „Alexandru Stefulescu”, Targu-Jiu (1995-2001); preparator universitar, Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative (2001-2003); asistent universitar, Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative (2003-2006); lector universitar, Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, Facultatea de Relatii Internationale, Drept si Stiinte Administrative (2006-2014); conf. univ. dr., Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, Facultatea de Stiinte Juridice (2014-prezent).

Fiind interesata de domeniul cercetarii, a participat la numeroase conferinte stiintifice nationale/internationale si a fost membra in comitetele stiintifice si/sau de organizare a unora dintre acestea. Preocupata de realizarea unei activitati stiintifice deosebite, a elaborat lucrari cu un continut stiintific valoros.

Este autoarea a 2 monografii: „Recidivismul si recidiva legala”, 2012, si „Minorul - Subiect de drept penal”, Editura Didactica si pedagogica, 2014; a cursului universitar „Drept penal. Partea generala 1”, Editura Didactica si pedagogica, 2014; si coautoarea cartii universitare „Drept penal. Teste grila pentru licenta, masterat, admitere in avocatura si magistratura”, 2014; de asemenea, este autoare a peste 60 de studii si articole publicate in reviste de specialitate sau sustinute in cadrul unor conferinte nationale/internationale in domeniul dreptului penal.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina