Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Elena-Giorgiana Simionescu

Este doctor in drept si directorul Departamentului de Stiinte Juridice si Cariera Judiciara din cadrul Facultatii de Stiinte Juridice, Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, membru al Societatii Romane de Drept European si al Uniunii Juristilor din Romania.
Imbratisand cariera didactica, a parcurs diferite etape ale activitatii profesionale: invatatoare, Scoala Gimnaziala, „Alexandru Stefulescu”, Targu-Jiu (1995-2001); preparator universitar, Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative (2001-2003); asistent universitar, Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative (2003-2006); lector universitar, Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, Facultatea de Relatii Internationale, Drept si Stiinte Administrative (2006-2014); conf. univ. dr., Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, Facultatea de Stiinte Juridice (2014-prezent).

Fiind interesata de domeniul cercetarii, a participat la numeroase conferinte stiintifice nationale/internationale si a fost membra in comitetele stiintifice si/sau de organizare a unora dintre acestea. Preocupata de realizarea unei activitati stiintifice deosebite, a elaborat lucrari cu un continut stiintific valoros.

Este autoarea a 2 monografii: „Recidivismul si recidiva legala”, 2012, si „Minorul - Subiect de drept penal”, Editura Didactica si pedagogica, 2014; a cursului universitar „Drept penal. Partea generala 1”, Editura Didactica si pedagogica, 2014; si coautoarea cartii universitare „Drept penal. Teste grila pentru licenta, masterat, admitere in avocatura si magistratura”, 2014; de asemenea, este autoare a peste 60 de studii si articole publicate in reviste de specialitate sau sustinute in cadrul unor conferinte nationale/internationale in domeniul dreptului penal.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Functionarul public si raspunderea penala

in noul Cod penal si in legile speciale
49,00 lei 44,10 lei