Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Recursul in procesul civil (2011)

ISBN/ISSN: 978-606-522-412-4
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 41,40 RON
37,28 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Monografia “Recursul in procesul civil” ofera o abordare diferita a problematicii recursului in procesul civil, aducand la zi legislatia, doctrina si jurisprudenta, si realizeaza o analiza in corelatie cu solutiile noului Cod de procedura civila si ale Legii nr. 202/2010 privind accelerarea judecarii proceselor.

Lucrarea “Recursul in procesul civil” se remarca printr-o documentare foarte bogata si atenta, fiind avute in vedere zeci de lucrari de teorie, dar si solutii din practica judiciara, multe dintre acestea nepublicate. Calitatea fundamentala a lucrarii vizeaza totusi fondul cercetarii, respectiv bogatia de idei, informatii si solutii pe care le aduce. Autorul, Mihai Lohanel nu s-a multumit sa preia automat dispozitiile legislative, solutiile din jurisprudenta sau opiniile din doctrina, ci le-a examinat critic, exprimandu-si, de cele mai multe ori argumentat, propriul punct de vedere sau atasamentul la un punct de vedere exprimat anterior si formuland numeroase propuneri de lege ferenda, analiza critica privind inclusiv dispozitiile noului Cod de procedura civila referitoare la recurs.

Detalii tehnice
Data Aparitiei18 feb. 2011
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini432
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DIN ACEEASI CATEGORIE - Drept procesual civil
-25%
In curand
Pachet Jurisprudenta obligatorie 2022
-15%
In curand
Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea Codului de procedura civila. Actualizata 3 ianuarie 2022

Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea Codului de procedura civila. Actualizata 3 ianuarie 2022

• deciziile Curtii Constitutionale • hotararile prealabile ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind dezlegarea unor chestiuni de drept • recursurile in interesul legii
90,00 RON 76,50 RON