Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Scrieti recenzia dvs
  • Numai clientii inregistrati pot scrie recenzii
  • Slab
  • Excelent
Recenzii existente
Neimpresionant
O carte cu grile pentru admitere care nu impresioneaza prin nimic. Raspunsurile unei parti din grilele din carte (cele de la Dr. procesual penal, Dr. procesual civil) au trimiteri la articole din Coduri, insa celelalte nu au asemenea trimiteri. Bineinteles, nu lipsesc greselile. Spre exemplu, trbiunalul NU judeca apeluri in procedura penala, desi autorii au pus varianta corecta.

{Editura Hamangiu
Buna ziua, multumim pentru feedback!
Ne pare rau ca gasiti culegerea nesatisfacatoare, eu nu pot decat sa va ofer raspunsuri pentru acele observatii punctuale. Cu privire la grila pe care ati semnalat-o, aveti perfecta dreptate, este gresita. La o culegere de 3000+ grile, e imposibil sa nu se strecoare si erori. La o asemenea grila, as crede ca e vorba de o eroare de scriere, cel mai probabil, si o vom remedia la editia urmatoare. Multumim!
Cat despre indicarea temeiurilor, daca la procedura penala si civila aceasta se poate face, tocmai pentru a ajuta candidatii in a lucra pe Cod (si pentru ca grilele la examene se fac pe Cod), la civil si penal in general e imposibil sa indici un singur articol, intrebarile prin natura lor sunt inter-institutionale.
De altfel, in descrierea culegerii am indicat clar ca doar grilele de procedura au temeiurile de drept indicate, imi pare rau daca acest aspect nu a aparut suficient de clar.
Redactorul}
Daniel | 05.05.2015 19:45
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)
ok
au un grad de dificultate mediu spre usor.nici pe departe nu se apropie de nivelul inm .totusi sunt bune de "incalzire ".

{Editura Hamangiu
Buna ziua, multumim pentru feedback!
Intr-adevar, aceasta este problema cand incerci sa conceptualizezi o culegere care sa fie buna si pentru examene de an, si pentru licenta si pentru admitere.
Autorii au incercat sa acopere cat mai mult din acest spectru, iar dupa parerea mea, ca om trecut prin mare parte din aceste examene, grilele de fixare sunt musai, sedimenteaza efectiv cunostintele in casuta lor. Speram ca totusi sa va fie de folos.
Redactorul}
adrian b | 18.05.2015 15:24
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)
nici pe departe
1. Mult prea multe grile cu grad de dificultate ce tinde spre 0: "Posesia: c) pentru a fi utila, nu trebuie sa fie viciata". Inteleg ca trebuie sa contina si intrebari usoare, dar nu asa usoare si nici asa de multe.
2. Greseli.
3. Intrebarile sunt asezate prea simetric in functie de numarul variantelor corecte de raspuns. La drepturi reale, de exemplu, din 219 intrebari, primele 119 au o singura varianta corecta, iar urmatoarele 100 au cate doua. Deci daca ai fost neinspirat sa arunci inainte un ochi superficial peste raspunsuri, rezolvarea grilelor nu presupune absolut nici o problema.

{Editura Hamangiu
Buna ziua,
In primul rand, va multumim pentru feedback si apreciem ca ati petrecut cateva momente oferindu-ne parerea dvs. Apoi, am sa incerc sa va raspund pe rand:
1. Pe de o parte, gradul de dificultate este stabilit de autori, iar, de pe de alta parte, perceptia grilelor reflecta nivelul dvs. de cunostinte. Faptul ca gasiti multe grile usoare poate insemna ca sunteti foarte bine pregatit. In plus, eu gasesc ca este necesara si includerea unor intrebari efectiv de fixare. V-ar surprinde in ce masura acestea sunt cele la care studentii gresesc la examene.
2. Nu excludem existenta unor erori, in mai bine de 3000 de grile e imposibil sa nu se fi strecurat cateva. V-as ruga, daca se poate, sa le semnalati in concreto, astfel incat ele sa poata fi transmise autorilor.
3. Cu privire la asezarea simetrica a numarului de raspunsuri, exista un motiv obiectiv pentru aceasta: prima editie a acestei lucrari, care a cuprins doar grile de civil si penal, avea intrebari cu o singura varianta corecta de raspuns. Autorii, creand grile noi pentru editiile urmatoare, le-au asezat in continuarea celorlalte. In afara de asta...sincer...poate ca nu ar fi trebuit sa va uitati la final inainte de a rezolva toate grilele dintr-o sectiune:) E ca si cum ai citi spoilers pentru film inainte de a merge la cinema...
Sper ca raspunsul meu sa va fi fost de folos, iar, in caz contrar, va stau la dispozitie!
Redactorul}
usus | 06.06.2015 22:08
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)