Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Raspunderea persoanei juridice in dreptul penal roman

ISBN/ISSN: 978-973-127-393-8
Pret de coperta: 49,00 RON
44,10 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

   Desi prin titlul sau lucrarea "Raspunderea persoanei juridice in dreptul penal roman" ar fi implicat numai o analiza a raspunderii persoanei juridice in dreptul penal roman, autoarea a conceput-o mult mai cuprinzator, facand eforturi de a explica destinul si semnificatia cea mai generala a acestei institutii penale, pentru a patrunde in sfera aspectelor celor mai complexe, mai dificile si mai controversate ale temei.

   Beneficiind de o temeinica documentare si de o capacitate remarcabila de analiza si sinteza a persoanei juridice, autoarea s-a avantat cu pasiune in aceasta aventura a cunoasterii sensurilor adanci si a implicatiilor multiple ale acestei institutii care se dezvolta exponential in vremea noastra, provocand controverse si intrebari pe care in zadar incearca sa le rezolve numerosii autori care au abordat aceasta tema.

Prof. univ. dr. George Antoniu

   Consideram ca lucrarea "Raspunderea persoanei juridice in dreptul penal roman" constituie o valoroasa contributie la dezvoltarea stiintei dreptului penal atat prin studiul aprofundat, cat si prin solutiile judicioase ce au fost adoptate si argumentate in mod corespunzator. Valoarea stiintifica a lucrarii rezulta si din prezentarea comparativa a doctrinei si legislatiilor penale moderne. Este de remarcat caracterul original pe care il prezinta lucrarea elaborata.

Prof. univ. dr. Tudorel Toader

Detalii tehnice
Data Aparitiei15 dec. 2010
Categorie generalaStudii si monografii
Numar Pagini598
Tip copertaCarte brosata