Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Oana Laura Bugnar

Studii: Doctorand in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj Napoca; diploma de master cu specializarea Stiinte Penale si Criminalistica, Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai (2012), licentiata in drept la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai (2011).

Activitate profesionala: In prezent este cadru didactic asociat la Facultatea de Drept, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca (2013) si avocat in cadrul SCPA Sergiu Bogdan & Asociatii.

PublicatiiDrept penal. Partea speciala. Infractiuni contra persoanei si contra infaptuirii justitiei (coautor) ; Consimtamantul victimei in cazul faptelor din culpa, Caiete de drept penal nr. 1/2012; Pornografia infantila – legiuitorul european versus legiuitorul national, Caiete de drept penal nr. 3/2014, Redeschiderea urmaririi penale ca urmare a plangerii formulate de inculpat impotriva ordonantei de clasare. Nelegalitate, consecinte si cai de atac, Penalmente Relevant nr. 2/2017, Evaziunea fiscala vs. principiul subsidiaritatii - Studii si Cercetari Juridice Europene, Editia a 9-a, 2017; Notiunea de „operatiune fictiva” din perspectiva art. 9 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 241/2005. Scurt examen jurisprudential si un nou criteriu de delimitare a faptelor cu relevanta penala, Caiete de Drept penal nr. 4/2018; Curtea de Apel Cluj. Procurorul general nu are competenta de a infirma o solutie dispusa de procurori ai Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Penalmente Relevant nr. 2/2018; Infractiunile de evaziune fiscala: subiect activ general sau special?, Studii si Cercetari Juridice Europene, Editia a 11-a, 2019.

actualizat iulie 2019

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
-15%
In curand
Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene. Editia a 3-a - Sergiu Bogdan

Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene. Editia a 3-a

Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra infaptuirii justitiei
45,00 lei 38,25 lei

Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene

Infractiuni contra persoanei. Infractiuni contra infaptuirii justitiei
39,00 lei 35,10 lei