Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Stefan Naubauer

In prezent ocupa functia de lector universitar al Facultatii de Drept, Universitatea “Nicolae Titulescu” din Bucuresti. Totodata este membru in Comitetul de redactie al revistei “Dreptul”, membru in Comitetul stiintific international, coordonator al Departamentului juridic al Federatiei Romane a Jurnalistilor MediaSind, sef al Departamentului de Studii, Cercetari Juridice si Cooperare Internationala in cadrul INPPA, Bucuresti si nu in ultimul rand, Formator al Institutului National Roman.

In anul 2011 a obtinut titlul stiintific de Doctor in Dreptul muncii al Academiei de Studii Economice Bucuresti, sub coordonarea stiintifica a prof.univ.dr. Ion Traian Stefanescu.

Printre studiile, monografiile si articolele sale, amintim: Legea organizarii si exercitarii profesiei de avocat. Explicatii teoretice si practice (art. 1-28), 2013; Raporturile de munca in cooperatia mestesugareasca, 2013; Observatii teoretice si practice asupra reprezentativitatii sindicatelor, in "Revista romana de dreptul muncii" nr. 3/2012; Consideratii privind incidenta adoptiei in materia revocarii donatiei, in revista "Pandectele Romane", nr. 5/2002.

Incepand cu anul 2013 este membru al Comisiei pentru centralizarea propunerilor si elaborarea unor proiecte vizand modificarea si completarea Legii nr. 51/1995, a Statutului profesiei de avocat, a Statutului Casei de Asigurari a Avocatilor precum si a legislatiei din alte domenii, cu incidenta asupra profesiei de avocat, constituita prin Hotararea nr. 11/2013 a Congresului Avocatilor din 29-30 martie 2013 (Bucuresti).

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina