Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Mihai-Bogdan Ionescu-Lupeanu

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Romano-Americane in anul 2004, iar in perioada 2009-2011 a urmat studii de master in probatiune la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii din Bucuresti. In anul 2021 a sustinut, la Scoala Doctorala de Drept din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, teza de doctorat intitulata Regimul juridic al faunei salbatice terestre si acvatice pe plan national si international.

Activitate profesionala: In prezent este consilier juridic la Regia Nationala a Padurilor – Romsilva, Administratia Parcului Natural Comana R.A. A fost avocat in Baroul Bucuresti (2007-2019) si consilier juridic al Asociatiei Generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania (2005-2006).

Publicatii: Regimul juridic al faunei salbatice terestre si acvatice pe plan national si international, Ed. Hamangiu, 2022. A publicat mai multe articole in reviste de specialitate juridica, dintre care amintim: Unele contributii in legatura cu analiza raspunderii juridice pentru perturbarea exemplarelor din speciile de fauna salbatica, in revista Universul Juridic nr. 6/2022; Aspecte juridice ale hranirii exemplarelor din speciile de faună salbatica din habitatele naturale, in revista Universul Juridic nr. 5/2022; Contributii la studiul evolutiei legislatiei de protectie a faunei salbatice acvatice in Romania in a doua jumatate a secolului al XIX-lea pana la aparitia legii asupra pescuitului de la 1896, in Studia Universitatis Babes-Bolyai, Iurisprudentia, nr. 1/2017; Contributii la studiul evolutiei legislatiei de protectie a faunei salbatice in Romania, in Studia Universitatis Babes-Bolyai, Iurisprudentia, nr. 2/2016. 
Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania. A publicat 3 volume de proza si a obtinut 11 premii literare. Unele dintre lucrarile sale literare au fost traduse in limbile bulgara, engleza si italiana.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina