Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Mihaela Senia Costinescu

Este absolventa a studiilor de licenta ale Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti (1999) si a studiilor de master „Relatii internationale si integrare europeana” din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (2005).

Este magistrat-asistent in cadrul Curtii Constitutionale a Romaniei (din anul 2001, magistrat-asistent sef din 2010) si formator al Institutului National al Magistraturii – disciplina Drept constitutional (din anul 2007). Incepand din anul 2017 detine calitatea de agent de legatura pentru Curtea Constitutionala a Romaniei la Comisia pentru Democratie prin Drept (Comisia de la Venetia). A colaborat, in perioada 2013-2018, in calitate de cadru didactic extern, cu Catedra de Drept constitutional si institutii politice din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.

A fost decorata de Presedintele Romaniei cu Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Cavaler (2012) si i-a fost acordata Diploma de onoare „Sfantul Andrei – protectorul Romaniei” de catre Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane (2012).

Are numeroase participari la conferinte internationale, precum si la diferite forme de pregatire profesionala organizate in tara sau in strainatate.


Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina