Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Luminita Tuleasca


Studii: Este absolventa a Facultatii de Drept – Universitatea Romano-Americana, licentiata in stiinte juridice la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (1996); doctor in drept al Facultatii de Drept – Universitatea din Bucuresti, sub coordonarea prof. Stanciu D. Carpenaru, cu teza Falimentul societatilor comerciale speciale. Banci si societati de asigurari (2009).

Activitate profesionala: Este avocat in Baroul Bucuresti din anul 1997, fondator si coordonator al biroului de avocatura Tuleasca Lawyers; este arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, din anul 2013; lector in cadrul Institutului National de Pregatire a Practicienilor in Insolventa, din anul 2023; formator in cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, din anul 2020; membru al Institutului Roman de Drept Comercial (vicepresedinte din anul 2019, presedinte din anul 2024).

De asemenea, este cadru didactic universitar la Facultatea de Drept a Universitatii Romano-Americane, din anul 1996, in prezent cu grad de conferentiar, titular al disciplinelor drept comercial, dreptul societatilor/intreprinderilor, dreptul comertului international, dreptul insolventei.

Publicatii: este autoare a 9 carti (dintre care doua in coautorat) si a peste 70 de articole, comunicari si studii de specialitate, a organizat peste 30 de conferinte nationale si internationale si a participat (ca speaker si/sau moderator) la peste 45 de congrese si conferinte.

actualizat 09.05.2024

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina