Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Legea educatiei nationale 1.12.2011

editie ingrijita si adnotata de prof. univ. dr. Tudorel Toader
Autor: ***
ISBN/ISSN: 978-606-522-666-1
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 16,38 RON
14,74 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Descriere

   Lucrarea de fata cuprinde Legea educatiei nationale nr. 1/2011, astfel cum a fost modificata si completata prin Legea nr. 166/2011, precum si trimiteri la acte normative subsecvente (metodologii, norme metodologice, regulamente, instructiuni), emise de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

   Cartea contine si o tabla de materii, precum si un index detaliat, care nu fac parte din textul oficial, ci au fost intocmite pentru a usura consultarea celor 365 de articole ale legii.

   Deoarece Legea educatiei nationale se interpreteaza, se aplica si poate fi modificata numai cu respectarea valorilor, principiilor si regulilor constitutionale, au fost incluse in aceasta editie si unele dintre deciziile pronuntate de catre Curtea Constitutionala in domeniul educatiei. Deciziile prin care sunt respinse obiectiile ori, dupa caz, exceptiile de neconstitutionalitate constata conformitatea legii cu valorile constitutionale, deciziile interpretative arata sensul constitutional pe care il au normele juridice criticate, in timp ce deciziile de constatare a neconstitutionalitatii fac parte din ordinea juridica normativa.

Detalii tehnice
Data Aparitiei09 dec. 2011
Categorie generalaLegislatie
Numar Pagini256
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR