Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Lansare de carte: Drept civil. FAMILIA | Marieta AVRAM

vineri, 14 iunie 2013

- INVITATIE - 

Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, împreuna cu STOICA & Asociatii si Editura Hamangiu, va invita sa participati la eve-nimentul de lansare a tratatului

Drept civil. Familia 
autor: Conf. univ. dr. Marieta Avram

Lansarea tratatului va avea loc vineri, 14 iunie, ora 14:00, în Amfiteatrul Nicolae Titulescu (A2), din Palatul Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, B-dul Mihail Kogalniceanu nr. 36-46.
Ne vom bucura sa va revedem si va asteptam cu drag!Despre autor

Marieta Avram este conferentiar universitar la Catedra de Drept privat a Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, disciplinele Dreptul familiei si Regimuri matrimoniale si fost Prodecan al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Din 1991 este avocat în Baroul Bucuresti si Partener senior, SCA STOICA & Asociatii.

A ocupat functii în sectorul public (Ministerul Justitiei si Înalta Curte de Casatie si Justitie), precum si în sectorul privat (Director juridic în B.R.D. – G.S.G.).

A fost membru în Comisiile pentru elaborarea proiectului Noului Cod Civil si a legii de punere în aplicare a acestuia.


Despre carte

Lucrarea prezinta în detaliu dispozitiile din Noul Cod Civil cuprinse în Cartea a II‐a, „Despre familie”, organizând informatia dupa structura reglementarii intrate în vigoare la 1 octombrie 2011 si luând în considerare modificarile la zi ale legislatiei în domeniu.