Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Infractiuni de coruptie si de serviciu

Aspecte de reglementare interna si de drept comparat
ISBN/ISSN: 978-606-39-0293-2
Pret de coperta: 37,00 RON
37,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Infractiuni de coruptie si de serviciu este o lucrare reprezinta un interes teoretic si practic deosebit. Publicata fiind, reprezinta, cu siguranta o monografie utila, in special pentru practicienii dreptului penal – avocati, procurori, judecatori – pentru teoreticienii dreptului – cadre didactice, cercetatori – dar si pentru cei care se pregatesc in domeniul respectiv – studenti, masteranzi, doctoranzi si alte persoane interesate.

Descrierea infractiunilor supuse analizei este imbogatita cu redarea unor solutii din practica judiciara, cea mai mare parte a acestora fiind perceputa direct prin prisma exercitarii profesiei de avocat. Datorita acestui aspect in prezenta lucrare se vor regasi opinii proprii si propuneri de lege ferenda juste, pertinente, care pot fi avute in vedere de legiuitor in perfectionarea normelor penale.

Ca structura, prezenta lucrare este expusa intr-un mod sistematic, fiind impartita pe capitole, sectiuni, puncte si subpuncte, aspect ce permite cititorului sa identifice intr-un mod confortabil problematica ce il intereseaza.

Detalii tehnice
Data aparitiei06 iun. 2018
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini232
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat 18 octobrie 2018

Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare, act. 10.01.2018, ed. 18

cu legea de punere in aplicare, reglementarea anterioara, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa, index alfabetic
33,00 RON