Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Bogdan Ficeac

Este doctor in sociologie, conferentiar universitar la Univesitatea Hyperion din Bucuresti si fost bursier Knight la catedra de Comunicare a Universitatii Stanford din California. A tinut cursuri si prelegeri la Institutul Diplomatic Roman, la Academia Nationala de Informatii, la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, la Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” si a lucrat in calitate de cercetator stiintific II la Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii apartinand Academiei Romane. A fost redactor sef al cotidianului „Romania libera”, a realizat si moderat emisiuni televizate, este invitat frecvent ca analist comentator la principalele posturi de televiziune.

A scris unsprezece carti, intre care Tehnici de manipulare, Cenzura comunista si formarea „omului nou”, De ce se ucid oamenii, Romania captiva. Dosarul unei tranzitii esuate, a semnat cincisprezece scenarii de filme artistice si documentare, difuzate in cinematografe si la posturi de televiziune din Romania si din strainatate, este autorul unei serii de articole stiintifice publicate in reviste de sociologie, stiinte juridice, politologie, a participat cu lucrari la conferinte nationale si internationale.

Ca jurnalist, a scris peste doua mii de articole, analize, comentarii, editoriale, reportaje, anchete, cronici in "Romania libera" si in alte publicatii nationale sau editate de comunitati romanesti din strainatate. A fost distins cu numeroase premii in calitate de jurnalist, scriitor si scenarist. Este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, membru fondator al Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania, membru fondator al Clubului Roman de Presa.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Imagine Tehnici de manipulare