Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Ecaterina-Milica Dobrota

Expert contabil, dar si absolvent de studii universitare juridice si de inginerie navala. Cu experienta de peste 15 ani in domeniul achizitiilor publice. Din 2017, consilier de solutionare a contestatiilor in domeniul achizitiilor publice.

Cadru didactic asociat invitat/ formator in sustinerea de cursuri in programe postuniversitare in domeniul achizitiilor publice, derulate de Universitatea Dunarea de Jos; Universitatea Babes – Bolyai Cluj, Universitatea Danubius Galati. Speaker/lector/ formator in numeroase conferinte/seminarii/cursuri, organizate de: Ministerul Afacerilor Interne/DGA, Institutul National al Magistraturii, - Banca Europeana de Investitii (BEI), Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, Freedom House Romania si Oficiul pentru Lupta Antifrauda, MDRAP, Revista de Achizitii Publice, precum si organizare de societati de formare profesionala (ANCIA Training SRL, ATC Training SRL, EAG SRL, Wolters Kluwer Romania etc).
Participarea, in calitate de contributor, la: Caiete documentare 3 - Romania digitala, Editura Club Romania; cartea Achizitiile publice in Romania. Aplicarea si interpretarea noii legislatii europene, Editura Universitara; Ghidul pentru practicienii in domeniul achizitiilor publice, pentru proiectul Combaterea fraudei in achizitiile publice - O abordare operationala/ Coordonator Freedom House Romania.
Autor a numeroase articole in domeniul achizitiilor publice.
Membru al comitetului de organizare al dezbaterilor stiintifice organizate de Societatea de Stiinte Juridice, din luna octombrie a anului 2017. Membru al colegiului de redactie al Revistei de note si studii juridice. Vicepresedinte al Asociatiei Expertilor in Achizitii (AEXA), 2014-2017.
 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina