Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul protectiei mediului. Regimul juridic al raspunderii in domeniul mediului

ISBN/ISSN: 978-606-27-2190-9
Editura: Hamangiu
130,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

Volumul Dreptul protectiei mediului. Regimul juridic al raspunderii in domeniul mediului trateaza, sub aspect doctrinar si legislativ, probleme de protectia mediului, corespunzator cerintelor actuale si viitoare, precum si provocarilor climatice cu care se confrunta omenirea. Sunt supuse analizei cele mai recente acte normative in domeniu, care reglementeaza noile relatii sociale din sfera protejarii, conservarii si dezvoltarii mediului natural si antropic.

Cartea reprezinta un instrument de orientare intr-o legislatie complexa si variata, aflata intr-o permanenta dinamica si dificil de monitorizat. Parcurgand cuprinsul si continutul lucrarii, cititorului ii va fi facil sa identifice rapid aspectele doctrinare si legislative de care este interesat.

Acest curs se doreste a fi un material util pentru informarea si documentarea studentilor si, in egala masura, a practicienilor si a tuturor persoanelor interesate de domeniul protectiei mediului, extrem de vast si actual pentru societatea contemporana.

Detalii tehnice
Data aparitiei26 mai 2023
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini400
Format165x235 mm
Tip copertaCarte brosata