Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual penal, editia a 3-a

ISBN/ISSN: 978-606-522-591-6
Editura: Hamangiu
91,51 lei
82,36 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Cursul de fata reprezinta o analiza amanuntita a dispozitiilor Codului de procedura penala – Partea generala si Partea speciala –, cu modificarile si completarile pana la data de 20 noiembrie 2011, fiind prezentate atat institutiile clasice, cat si cele nou aparute, prin care se urmareste asigurarea unui proces echitabil, inclusiv prin solutionarea cauzelor penale intr-un termen rezonabil.

Editia a 3-a cuprinde, in plus fata de editia anterioara, deciziile in interesul legii pronuntate in perioada septembrie-noiembrie 2011 de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie si trimiteri la dispozitiile noului Cod civil, intrat in vigoare la 1 octombrie 2011, care aduc unele modificari in materia raspunderii civile pentru fapta altuia, cu implicatii in privinta angajarii raspunderii partii responsabile civilmente, precum si referitor la autoritatea hotararii penale in procesele civile.

Cartea asigura cunostintele necesare studentilor, cat si absolventilor facultatilor de drept, participanti la cursuri de admitere in magistratura, avocatura sau alte profesii juridice.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 05 dec. 2011
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 776
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Drept penal roman. Partea speciala - actualizata 10 noiembrie 2012
Indisponibila
Imagine Institutii de drept civil in reglementarea noului Cod civil

Institutii de drept civil in reglementarea noului Cod civil

Aplicarea in timp a Codului civil. Dreptul de proprietate. Actul juridic civil. Raspunderea civila delictuala. Prescriptia extinctiva si decaderea. Contracte speciale. Dreptul de mostenire
86,70 lei 78,03 lei
Indisponibila
Imagine Curs de drept civil. Contracte
Din aceeasi Categorie