Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Concedierea colectiva

Practica judiciara. Norme procedurale
ISBN/ISSN: 978-606-39-0212-3
60,00 lei
54,00 lei
Disponibilitate: In stoc

Culegerea de fata cuprinde hotararile judecatoresti recente si relevante pronuntate in materia concedierii colective de judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, Sectia a VII-a pentru cauze privind litigiile de munca si asigurari sociale.

Lucrarea este structurata pe patru capitole care reflecta problemele esentiale din procedura concedierii colective prevazuta de Codul muncii, respectiv: notiune, procedura, ordinea de prioritate la concediere si caracterul real si serios al desfiintarii locurilor de munca.

Jurisprudenta selectata reprezinta si o aplicare a celor mai recente decizii pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea unificarii practicii judiciare, precum si a jurisprudentei Curtii Constitutionale si a Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

Culegerea a fost elaborata cu scopul de a oferi o viziune completa asupra modului de interpretare a dispozitiilor legale in materia concedierilor colective de catre judecatorii curtii de apel, date fiind dificultatile intampinate de practicieni cu ocazia aplicarii in concret a acestei proceduri. Lucrarea se adreseaza practicienilor in drept, angajatorilor si angajatilor deopotriva.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 05 mar. 2018
Categorie generala Jurisprudenta
Numar Pagini 490
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si

Concedierea individuala din motive care nu tin de persoana salariatului

Practica judiciara. Norme procedurale
60,00 lei 54,00 lei

Raspunderea disciplinara a salariatului

Practica judiciara. Norme procedurale
50,00 lei 45,00 lei

Raspunderea patrimoniala a salariatilor si angajatorilor

Practica judiciara. Norme procedurale
49,00 lei 44,10 lei