Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Claudiu Ignat

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Craiova in anul 1996. In anul 2015, a obtinut titlul de Doctor in Stiinte ale Administratiei de la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative cu teza Forme ale protectiei si promovarii drepturilor omului. Medierea si ombudsmanul, iar in anul 2016 a obtinut titlul de Doctor in Drept al Universitatii din Craiova cu teza Uzucapiunea ca mod special de dobandire a proprietatii.
Este avocat, mediator si practician in insolventa, precum si lector al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Spiru Haret din Craiova.

Publicatii
Carti: Modalitati alternative de solutionare a conflictelor – ADR, in coautorat cu Zeno Sustac, Ed. Universitara, 2009; Medierea – standarde si proceduri, in coautorat cu Zeno Sustac si Cristi Danilet, Ed. Universitara, 2010; Ghid de negociere, in coautorat cu Zeno Sustac, Ed. Universitara,  2011; Ghid de bune practici privind utilizarea medierii in cauzele transfrontaliere, in coautorat cu Zeno Sustac, Jamie Walker, Anca Elisabeta Ciuca, Sanda Elena Lungu, 2013; ghid publicat in limbile: romana, bulgara, engleza, germana Curs de mediere si arbitraj, Ed. Universitara, 2016; Arbitration in Romania, A Practitioner’s Guide, in coautorat cu Cornelia Lefter, coordonator Crenguta Leaua & Flavius A. Baias,  Kluwer law international, 2016, Cap. 7  Legal framework of Mediation in Romania; Forme ale protectiei si promovarii drepturilor omului. Medierea si ombudsmanul, Ed. Universitara, 2016; Uzucapiunea ca mod special de dobandire a proprietatii, Hamangiu, 2019

Articole: Mediatorul European – Revista Medierea, nr. 1, 2010, Ed. Universitara, SIG Scale – Revista Medierea, nr. 2, 2010, Ed. Universitara, in coautorat cu Zeno Sustac, Aspecte procedurale specifice referitoare la medierea transfrontaliera, conferinta Drept si administratie publica in context european, Craiova, 21-22 iunie 2013, Universitatea Spiru Haret, Facultatea de drept si adminsitratie Publica prin CESCJ Craiova, sustinut si publicat in volumul conferintei, Mediation Clause in Commercial Contracts. The Advantages of Mediation Clause in Commercial Contracts, (2013) Perspectives of Business Law in the third Millennium, Academia de Studii Ecomomice, ed. a 3-a, Bucuresti, Noiembrie 15-16, Volumul II, Usucapio in the Light of new Civil Code, (2015), Perspectives of Business Law in the third Millennium, Academia de Studii Ecomomice, Bucuresti, ed. a 5-a, 20 noiembrie  2015, Volumul IV, nr. I.

actualizat noiembrie 2019

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina