Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Carmen-Adella Sirbu

Este medic primar neurolog la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” Bucuresti si conferentiar universitar la Universitatea „Titu Maiorescu”, sefa Catedrei de neurologie si nursing neurologic din cadrul Facultatii de Medicina.

Este doctor in medicina din 2004, iar in 2007 a incheiat studiile de master in sanatate publica si management sanitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, a carei absolventa este din 1989.

A scris 13 monografii in calitate de autor sau coautor, dintre care ultima, „Vademecum in cariera medicala”, a aparut la Editura Universitara in 2016 si a cucerit prin originalitatea ei; a publicat peste 20 de lucrari in reviste cotate ISI (Brain, Multiple Sclerosis Journal etc.) sau BDI, a elaborat peste 50 de comunicari stiintifice la reuniuni internationale si peste 30 de reuniuni nationale.

A fost subinvestigator in sapte studii clinice nationale si internationale, a obtinut premii si recunoasteri in tara si strainatate. Face parte din comisia Superioara de Disciplina a Colegiului Medicilor din Romania, din 2005, si este membru, din anul 2015, in grupul de lucru al European Academy of Neurology pentru Neuro-oftalmologie si Neuro-oncologie.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina