Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Bianca-Codruta Popeti

Studii: A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara in anul 2015 si Institutul National al Magistraturii in anul 2018. In perioada 2015-2016 a urmat un curs de master, specializarea „Stiinte penale”, la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, iar intre anii 2016-2022 studii doctorale, specializarea „Stiinte sociale – Drept penal”, la aceeasi facultate.

Activitate profesionala: Este judecator definitiv la Judecatoria Timisoara din anul 2019. In perioada 2018-2019 a fost judecator stagiar la Judecatoria Caransebes.

Publicatii: A publicat articole si studii in reviste de specialitate si in volumele unor conferinte in domeniul juridic, dintre care amintim: Incalcarea ordinului de protectie – experienta victimelor cu practica judiciara, Conferinta internationala bienala, ed. a 14-a, Timisoara, 20-21 noiembrie 2022, in curs de aparitie; Redimensionarea dreptului la autodeterminare prin prisma riscului sportiv – „Cenusareasa dreptului penal”, Conferinta internationala bienala, ed. a 13-a, Timisoara, 6-7 noiembrie 2020, online pe www.juridice.ro; Riscul necunoasterii – granita dintre eroarea neimputabila, dubiul si ignoranta, in Studii si Cercetari Juridice Europene. Conferinta internationala a doctoranzilor in drept, ed. a 11-a, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2019; Riscul de a nu sti – limitele protectiei penale, in Sistemul Juridic si Drepturile Fundamentale. Studii Doctorale, vol. II, Ed. Simbol, 2018; Vaccinarea obligatorie – intre a fi sau a nu fi, in Sistemul Juridic si Drepturile Fundamentale. Studii Doctorale, vol. I, Ed. Simbol, 2018; Configuratia consimtamantului persoanei vatamate in cazul pacientului – riscul asumat, in Studii si Cercetari Juridice Europene. Conferinta internationala a doctoranzilor in drept, ed. a 10-a, Ed. Universul Juridic, 2018; The right to family life and religious freedom versus the States’ interests, in International Scientific Conference Knowledge-Based Organization, vol. XXIV, nr. 2/2018; Concursul dintre starea de necesitate si dreptul la viata de familie in cazul pacientilor minori, in Analele Universitatii de Vest din Timisoara, Seria Drept, nr. 1/2018; Riscul si dreptul penal – un nexus indisolubil, in Studii si Cercetari Juridice Europene. Conferinta internationala a doctoranzilor in drept, ed. a 9-a, Ed. Universul Juridic, 2017; Analiza cauzelor justificative si de neimputabilitate din perspectiva riscului, Conferinta internationala bienala „Sistemul juridic intre stabilitate si reforma”, Craiova, 6-7 octombrie 2017.

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina