Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Aspecte privind protectia drepturilor omului

ISBN/ISSN: 978-973-127-817-9
25,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Manualul cu titlul Aspecte privind protectia drepturilor omului se adreseaza celor interesati in studiul drepturilor omului, juristilor, dar, in egala masura, si studentilor in domeniul dreptului, elevilor etc. Selectia tematica pe care o propunem a avut in vedere probleme fundamentale pentru invatarea drepturilor omului, pe de o parte, si cercetarea drepturilor omului, pe de alta parte.

Este important de subliniat faptul ca, invatarea si cercetarea drepturilor omului constituie mijloace adecvate pentru asigurarea unui respect sporit pentru drepturile omului, printr-o mai buna cunoastere a acestora.

O mare parte a temelor prezentate vizeaza protectia si dezvoltarea drepturilor omului pe plan national si international, atat regional, cat si universal, de asemenea, selectia tematica pe care o propunem a avut in vedere probleme fundamentale tratate in actele internationale cu caracter de universalitate referitoare la sistemul de protectie a drepturilor omului in cadrul Organizatiei Natiunilor Unite, in Conventia europeana a drepturilor omului si in Carta social europeana s. a.

Pentru studenti, dar nu numai, ne simtim solid motivati in a face aceasta sincera invitatie la lectura.

Detalii tehnice
Data aparitiei08 mai 2012
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini208
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Augustin Vasile Farcas