Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Mihail Udroiu

Este doctor in drept al Facultatii de Drept – Universitatea din Bucuresti, cu teza Administrarea probelor in procesul penal, sub coordonarea stiintifica a prof. univ. dr. Nicolae Volonciu.

Este judecator in cadrul Tribunalului Bucuresti (2002 - 2003, 2006 - prezent); Incepand cu 1 iulie 2013, este consilier al procurorului-sef DIICOT. A fost membru al Comisiei de elaborare a proiectului Legii pentru punerea in aplicare a Codului de procedura penala si pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii procedural penale; membru al Comisiei de elaborare a proiectului Legii pentru punerea in aplicare a Codului penal si pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii penale; membru al Comisiei de elaborare a proiectului noului Cod penal si al proiectului noului Cod de procedura penala (iulie 2007 - septembrie 2011); procuror (2003 - 2006); formator in cadrul Institutului National al Magistraturii la disciplina drept penal si drept procesual penal (2006 - prezent).

A publicat peste 60 de studii si articole in reviste de specialitate. Este autor al lucrarilor: Noul Cod penal – prezentare comparativa. Observatii. Ghid de aplicare. Legea penala mai favorabila (in colaborare cu Victor Constantinescu), 2014; Fise de drept penal. Partea generala, 2014; Fise de drept penal. Partea speciala, Bucuresti, 2014; Fise de procedura penala, Bucuresti, 2014; Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a 5-a, Bucuresti, 2011; Drept penal. Partea generala. Partea speciala, Bucuresti, 2011; Procedura penala. Partea generala. Partea speciala, 2011; Dictionar de drept penal si de procedura penala, Bucuresti, 2009. Coautor al lucrarilor: Tehnici speciale de investigare in justitia penala, Bucuresti, 2009; Protectia europeana a drepturilor omului si procesul penal roman. Tratat, Bucuresti, 2008; Conventia europeana a drepturilor omului si dreptul procesual penal roman, Bucuresti, 2007.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Imagine Fise de procedura penala
Indisponibila
Imagine Procedura penala. Partea generala. Partea speciala
Indisponibila
Imagine Teste grila. Drept penal si procedura penala

Teste grila. Drept penal si procedura penala

editia a 2-a revazuta si adaugita
60,00 RON 54,00 RON