Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Mircea Constantin Sinescu

Studii:

Absovent al Facultatii de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti, a urmat cursurile Masterului de Stiinte Penale si ale Masterului de Drept al Afacerilor din cadrul aceleiasi universitati, apoi a devenit Doctor in Drept penal in cadrul aceleiasi universitati, activitatea de cercetare stiintifica fiind completata si de numeroasele aparitii editoriale, articole si studii de specialitate publicate in reviste de circulatie nationala si internationala, dar si de participarea la numeroase conferinte nationale si internationale in domeniu.

Activitate profesionala: 

Avand o cariera universitara de peste 15 ani, axata pe disciplinele Drept penal (partea generala si partea speciala), Infractiuni prevazute in legi speciale si Criminologie,  in prezent este lector universitar, indeplinind si functia de Director adjunct al Departamentului de Stiinte Penale din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti. In paralel cu activitatea didactica, acesta este si avocat definitiv in Baroul Bucuresti, fiind avocat asociat coordonator al SCP SINESCU & NAZAT, dupa ce a fost colaborator in cadrul unei renumite societati de avocatura pana la inceputul anului 2011.

Publicatii:

Printre publicatii, enumeram: Criminologie.Note de curs, Ed. Hamangiu, 2023Noul Cod penal comentat. Partea speciala, ed. a 3-a, revazuta si adaugita, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2016 (co-autor); Noul Cod Penal. Note. Corelatii. Explicatii, Ed. C.H. Beck, 2014 (co-autor), Noul Cod Penal comentat. Vol. II, Cap. Infractiuni electorale, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2014 (co-autor).

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina