Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Seminarul Malherbe: De Omnibus Fiscalibus

luni, 18 iunie 2018

 

Seminarul Malherbe: De Omnibus Fiscalibus

Seminarul Malherbe este un curs practic, specializat în domeniul fiscal, adresat cu precădere directorilor financiari din cele mai mari companii care activează în România.

Acesta este un seminar interactiv în care vor fi analizate cazuri practice astfel încât să permită participanților să înțeleagă mai bine noile evoluții fiscale internaționale implementate prin Codul fiscal, inclusiv efectul acestora asupra tratatelor fiscale; structurile de optimizare fiscală transfrontaliere vor fi, de asemenea, discutate.

Seminarul va avea maximum 30 de participanți și se va desfășura în limba engleză; traducerea va fi asigurată după caz; speakerii belgieni sunt și vorbitori fluenți de limba franceză.

Taxa de participare la seminar este 2000 EUR plus TVA, această sumă cuprinzând materialele de seminar, cazarea și masa într-un hotel de 4 stele pentru o durată de 6 nopți. Transportul nu este inclus. Fiecare sesiune se va desfășura pe o perioadă de aproximativ două zile și jumătate de training intensiv, cuprinzând 10 module, cu câte 4 module a câte 1,5-2 ore/zi (Joi-Sâmbătă).

Locația: Hotel Orizont, Predeal, jud. Brașov, România.

Prima sesiune: 15-18 Noiembrie 2018.
A doua sesiune: Aprilie 2019.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, accesați pagina seminarului. (click aici)

Lasati comentariul dvs