Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Scrieti recenzia dvs
  • Numai clientii inregistrati pot scrie recenzii
*
*
Slab
Excelent
Recenzii existente
EXTRAORDINAR!
DE DEPARTE CEL MAI SERIOS CURS...SCRIS CLAR, CU DESE REFERIRI LA PRACTICA CEDO, MULTE ANALIZE PERTINENTE, AMANUNTITE, DETALII SUBTILE...MAESTRUL DELEANU E DE DEPARTE UN SPECIALIST IMBATABIL IN MATERIA PROCRDURII CIVILE SI A DREPTULUI CONSTITUTIONAL...RECOMAND ACEST AUTOR SI ACEASTA CARTE, E DE REFERINTA!
Anonim | 28.03.2013 21:54
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)
Iarasi tu...
Limbajul este identic ca a domnului Tanase Adrian/Iacob Dan de pe un alt site. Banuiesc ca ai un interes in comercializarea anumitor carti. Este singurul tratat de procedura civila, normal ca este o carte de referinta. Legat de "maestrul" Deleanu, mai exista si alti profesori buni de procedura,de exemplu domnul Boroi sau domnul Les. Legat de carte: pretul e SF, iar ca intindrere,nu stiu cati studenti care se pregatesc de un examen de an, licenta sau pt admitere intr-o profesie juridica au timpul necesar pt a parcurge si a retine ce spune domnul Deleanu in cele 3000 de pagini. Probabil pentru practicieni este o carte foarte buna....nu stiu ce sa zic pentru studenti.
Anonim | 02.04.2013 01:44
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)
o lucrae distinsa
Cu siguranta intra in categoria tratatelor, prin calitatea si cantitatea exegezelor.Cei care doresc lucrarea ptr examene nu ar trebui sa se sperie caci ar fi de invatat aproximativ 1250 pagini . Ca minusuri mijloacele de proba sunt doar "trecute in revista" , sunt exagerate notele de subsol care de multe ori contin informatii importante si prea multe trimiteri la carti care sunt aprope imposibil de obtinut de cititorul roman .
adrian | 28.08.2018 20:04
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)