Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Provocarile dreptului de autor la 160 de ani de la prima reglementare a acestora in Romania si la 150 de ani de drepturi morale in lume

miercuri, 13 aprilie 2022

„Și chiar de nu voi fi un far, ci o candela, ajunge. Și chiar daca nu voi fi nici candela, tot ajunge, fiindca m-am straduit sa aprind lumina” (Nicolae Titulescu)


 Asociatia ALAI Romania
ASOCIAȚIA ALAI ROMANIA 
membra a Asociatiei Literare si Artistice Internationale
 (infiintata in anul 1878 din initiativa lui Victor Hugo)

organizeaza Conferinta internationala 

„Provocarile dreptului de autor la 160 de ani de la prima reglementare a acestora in Romania si la 150 de ani de drepturi morale in lume”

Conferinta este organizata cu sprijinul ALAI Int. si contributia: ALAI Canada, ALAI Cipru, ALAI Grecia, ALAI Italia, Asociatia Franceza pentru Protectia Internationala a Drepturilor de Autor (AFPIDA), ALAI Spania si Asociatia Știintifica de Dreptul Proprietatii Intelectuale (ASDPI), toate membre ale Asociatiei Literare si Artistice Internationale (ALAI Int.)*

Cu sprijinul Ministerului Culturii din Romania si

Cu participarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei, 

Cu participarea Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor,

Cu sprijinul logistic al Editurii Hamangiu,

Conferinta este acreditata de Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor – INPPA, fiind inclusa in programul de pregatire si perfectionare continua a avocatilor. Punctele de pregatire profesionala se vor acorda dupa incheierea conferintei, in baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.

In cadrul Conferintei internaționale vor fi prezentate peste 30 de studii din domeniul dreptului de autor si drepturilor conexe, de unii dintre cei mai de seama specialisti romani in materie.

Data conferintei: 24 iunie 2022, orele 9 -18;

Locul desfasurarii conferintei: Bucuresti (locatia urmand a fi stabilita definitiv in functie de situatia sanitara si restrictiile eventual impuse de autoritati);

Formatul conferintei: hibrid;

Limba conferintei: engleza, franceza si in limitele necesare pentru buna desfasurare, limba romana. Se asigura traducerea simultana.

Inscrierile in cadrul conferintei se realizeaza la adresa de email conferinte@hamangiu.ro. Persoanele care doresc sa se inscrie in cadrul conferintei sunt rugate sa furnizeze numarul dorit de locuri, numele si prenumele persoanelor care vor participa la eveniment, precum si datele de facturare

In situatia se doreste emiterea facturii pe firma, rugam persoanele doritoare sa furnizeze datele firmei. 

Consiliul Stiintific al Conferintei este alcatuit din cadre didactice universitare din Canada, Cipru, Franta, Grecia, Italia, Romania si Spania.

Prezentarile vorbitorilor vor putea fi audiate in direct de catre cei interesati, in format online, taxa de participare pentru acestia fiind de 250 lei (in pret fiind inclus si un exemplar al volumului in limba romana in format fizic si un certificat de participare).

Va invitam sa va ocupati locul in cadrul acestei conferinte de importanta majora la adresa de email conferinte@hamangiu.ro.

Pentru orice alte informatii necesare cu privire la conferinta va invitam sa luati legatura cu dl. Romitan Gheorghe, la telefon 0723.534.638 sau office@asdpi.ro.

Lasati comentariul dvs