Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Provocările dreptului de autor la 160 de ani de la prima reglementare a acestora în România si la 150 de ani de drepturi morale în lume

miercuri, 13 aprilie 2022

„Și chiar de nu voi fi un far, ci o candelă, ajunge. Și chiar daca nu voi fi nici candelă, tot ajunge, fiindca m-am străduit să aprind lumina” (Nicolae Titulescu)


 
ASOCIAȚIA ALAI ROMÂNIA 
membră a Asociației Literare și Artistice Internaționale
 (înființată în anul 1878 din initiațiva lui Victor Hugo)

organizează Conferința internațională

„Provocările dreptului de autor la 160 de ani de la prima reglementare a acestora în România și la 150 de ani de drepturi morale în lume”

Conferința este organizată cu sprijinul ALAI Int. și contribuția: ALAI Canada, ALAI Cipru, ALAI Grecia, ALAI Italia, Asociația Franceză pentru Protecția Internațională a Drepturilor de Autor (AFPIDA), ALAI Spania și Asociația Științifică de Dreptul Proprietății Intelectuale (ASDPI), toate membre ale Asociației Literare și Artistice Internaționale (ALAI Int.)*

ÎNSCRIERILE LA CONFERINȚĂ SE REALIZEAZĂ AICI >>>

-> Cu sprijinul Ministerului Culturii din România și

-> Cu participarea Înaltei Curți de Casație și Justiție a României, 

-> Cu participarea Oficiului Român pentru Drepturile de Autor,

-> Cu sprijinul logistic al Editurii Hamangiu,

Conferința este acreditată de Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – INPPA, fiind inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.

În cadrul Conferinței internaționale vor fi prezentate 28 de studii din domeniul dreptului de autor și drepturilor conexe, de unii dintre cei mai de seamă specialiști români în materie.

Data conferinței: 24 iunie 2022, orele 9 -19;

Locul desfășurării conferinței: Conferința internațională va avea loc în Amfiteatrul „Ion Heliade Rădulescu” din cadrul Bibliotecii Academiei Române, București, Calea Victoriei nr. 125.

Formatul conferinței: hibrid. În limita locurilor disponibile, se va putea asigura prezența fizică în sală. De asemenea, prezența la conferință se va realiza și online. 

Limba conferinței: engleză, franceză și in limitele necesare pentru buna desfășurare, limba română. Se asigură traducerea simultană.

PROGRAMUL CONFERINȚEI POATE FI CONSULTAT AICI.

Înscrierile în cadrul conferinței se realizează prin completarea formularului de înregistrare in pagina conferinței AICI. 

Prezentările vorbitorilor vor putea fi audiate în direct de către cei interesați, în format online, taxa de participare pentru aceștia fiind de 250 lei (în preț fiind inclus și un exemplar al volumului în limba română în format fizic și un certificat de participare).

Vă invităm să vă ocupați locul în cadrul acestei conferințe de importanță majoră AICI.

Pentru orice alte informații necesare cu privire la conferință vă invităm să luați legatura cu dl. Romițan Gheorghe, la telefon 0723.534.638 sau office@asdpi.ro.

PROGRAMUL CONFERINȚEI POATE FI CONSULTAT AICI.

ÎNSCRIERILE LA CONFERINȚĂ SE REALIZEAZĂ AICI >>>

 

Lasati comentariul dvs