Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Costica Paun

Studii:
A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1978, urmand apoi cursurile postuniversitare in domeniul „Stiinte penale” in anul 1992. Si-a definitivat studiile la cel mai inalt nivel obtinand titlul de Doctor in Drept cu teza „Protectia penala a societatii impotriva crimei organizate”.

Activitate profesionala: 
S-a dedicat carierei didactice incepand cu anul 1991 ca titular al disciplinei „Criminologie”. In tot timpul evolutiei stiintifice in acest domeniul, dl. conf. univ. dr. Costica Paun a fost membru al Asociatiei Internationale de Drept Penal, al Asociatiei Romane de Stiinte Penale, precum si al Societatii Romane de Criminologie si Criminalistica.
De asemenea, a participat constant la numeroase evenimente stiintifice de renume, nationale si internationale,  dintre care enumeram: Seminarul regional pentru tarile din Europa Centrala si de Est in problemele delincventei juvenile in perioada de tranzitie – Bucuresti, Seminarul privind „Conventia europeana pentru apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului – Bucuresti, Colocviul Asociatiei Internationale de Drept Penal, cu tema "The Regionalization of International Criminal Law and the Protection of Human Rights in International Cooperation in Criminal Proceedings”, organizat de sectia finlandeza a AIDP si de Institutul Helsinki pentru Prevenirea si Controlul Criminalitatii, afiliat la Natiunile Unite, Seminarul international cu tema "Sistemul justitiei penale in tarile aflate in tranzitie de la sistemul unipartit la sistemul unipartit la sistemul multipartit”, organizat de HEUNI, Societatea canadiana pentru reforma dreptului penal si de ministerul slovak al justitiei, Napoli - co-raportor national la Colocviul Asociatiei Internationale de Drept Penal, cu tema "Les systèmes pénaux à l’épreuve du crime organisé”, organizat de sectia italiana a AIDP ca etapa pregatitoare a Congresului International din anul 1999, invitat la Prima conferinta CEPOL (Colegiul European de Politie), FBINA retraining course – Policing in turbulent times – Munca de politie pentru controlul starilor de violenta – Berna, Elvetia, Al 67-lea Curs International de Criminologie, cu tema „Criminologia si politicile de securitate: prevenirea si controlul criminalitatii intr-un stat de drept” – Bucuresti, etc.

Publicatii:
Este cunoscut in literatura juridica de specialitate ca autor de cursuri si monografii de renume in domeniul „Criminologie”. Totodata a avut o activitate publicistica intensa in reviste recunoscute pe plan intern si nu numai, precum Revista de Drept penal, Analele Academiei de politie, Pro Patria Lex, Revista de criminologie, criminalistica si penologie etc.

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Noul Cod penal comentat. Partea generala - ed a 3-a - Pascu, Dobrinoiu

Noul Cod penal comentat. Partea generala. Editia a 3-a

editia a 3-a revazuta si adaugita
149,00 RON 149,00 RON
Indisponibila
Noul Cod penal comentat. Partea speciala - ed. a 3-a - Pascu, Dobrinoiu
Indisponibila
Imagine Noul Cod penal comentat. Partea generala

Noul Cod penal comentat. Partea generala

editia a 2-a revazuta si adaugita
149,00 RON
Indisponibila
Imagine Noul Cod penal comentat. Partea speciala

Noul Cod penal comentat. Partea speciala

editia a 2-a revazuta si adaugita
199,00 RON
Indisponibila
Imagine Noul Cod penal comentat

Noul Cod penal comentat

Volumul I - Partea generala
99,00 RON