Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Noua lege a Registrului Comertului: Probleme vechi si noi (!?)

miercuri, 26 aprilie 2023

Despre eveniment

La jumătate de an de aplicare a noii legi a registrului comerțului – o reglementare cu un important impact juridic și economic – vă invităm la o analiză consistentă a problematicilor sale, identificate de mediul academic, de practica judecătorească, precum și în practica registrului comerțului, cu accent preponderent pe aspectele practice, pentru provocarea de discuții și propunerea de posibile soluții. 

•    Data desfășurării: 12 mai 2023
•    Beneficiari: profesioniști ai dreptului: magistrați, avocați, notari, consilieri juridici, practicieni în insolvență, executori judecătorești, dar și economiști și antreprenori.
•    Tematica: se vor analiza și dezbate noutățile și problemele (ne)rezolvate prin noua lege a registrului comerțului. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați alăturat programul complet al evenimentului.
•    Format: interactiv – fiecare panel are rezervat un segment pentru dezbateri, puternic încurajate de către organizatori.
•    Locul desfășurării: Universitatea Nicolae Titulescu – Calea Văcărești, nr. 185, sector 4, București.
•    Beneficii: acces la analize, participare la discuții, posibile soluții pe teme de actualitate realizate de reputați specialiști ai dreptului comercial.
•    Organizatori: Institutul Român de Drept Comercial, Oficiul Național al Registrului Comerțului, Universitatea Nicolae Titulescu, Universitatea Babeș-Bolyai, Institutul Național de Pregătire a practicienilor în Insolvență, Baroul București și Editura Hamangiu

 

 


Evenimentul este acreditat de INPPI cu 6 puncte de pregătire profesională. De asemenea, este în curs de acreditare INPPA, punctele de pregătire profesională fiind acordate după încheierea conferinței, în baza prevederilor Metodologiei de recunoaștere a activităților de pregătire profesională continuă, aprobată de Consiliul U.N.B.R.

Taxa de participare: 
• 150 de lei + TVA și include accesul la lucrările conferinței, mapa cu materialele de conferință, coffee break.
• în baza parteneriatului cu Baroul București, taxa pentru avocații membri ai baroului va fi de 100 de lei + TVA.

Plata se face în contul RO94 UGBI 0000 4220 1208 6RON, deschis la Garanti Bank – București, SC Editura Hamangiu SRL (J40/4082/2006; CIFRO18469418).

Detalii înscriere:
Vă mulțumim, înscrierile s-au încheiat!

Conferinta Noua lege a Registrului Comerțului: Probleme vechi și noi (!?)

Detalii parcare in zona

Lasati comentariul dvs