Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Mihail Niemesch

Studii: Licentiat al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti. Absolvent de Studii Postuniversitare de specializare in domeniul Drept International in anul 2001, la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti. Doctor in Drept din anul 2010, titlu obtinut in cadrul Academiei Romane, Institutul de Cercetari Juridice „Andrei Radulescu”. Absolvent studii postdoctorale 2015 in cadrul Academiei Romane in colaborare cu Institutul de Economie Mondiala. Mobilitate Erasmus la Universitatea „Baltic International Academy” – Letonia, Riga, 2014. Participant la seminarii internationale organizate de Academia de Drept European – Germania, Trier, 2014.
 
Activitate profesionala: Avocat in cadrul Baroului Bucuresti din anul 1996. Avocat definitiv din anul 1998. Activeaza in invatamantul universitar incepand cu anul universitar 1996-1997, debutand ca preparator. In prezent, conferentiar universitar la Facultatea de Stiinte Sociale, Politice si Umaniste, specializarea Relatii Internationale si Studii Europene si asociat la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu”.

Publicatii: Autor a peste 30 studii si articole publicate in reviste de specialitate. Participant la mai multe conferinte si seminarii nationale si internationale avand ca obiect diverse teme juridice. Printre lucrarile publicate: Izvoarele dreptului international si ale dreptului Uniunii Europene din perspectiva Teoriei Generale a Dreptului (Ed. Hamangiu, 2010); Teoria Generala a dreptului 2 editii (Ed. Hamangiu, 2014, 2016); Dreptul organizatiilor internationale (Ed. Hamangiu, 2015); Reflectarea Jurisprudentei CJUE in hotararile judecatoresti interne pronuntate in materia dreptului penal – culegere de jurisprudenta (Ed. Universitara, Bucuresti, 2015); Teste grila pentru examenul de licenta, specializarea drept (Ed. Era, 2010, in colectiv de autori); Contracte civile (Ed. Era, 2007, in coautorat cu Dascalu Costel).

acctualizat decembrie 2018

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Drept international public

Curs pentru uzul studentilor de la specializarea Relatii Internationale si Studii Europene
35,00 lei 31,50 lei

Teoria generala a dreptului

editia a 2-a revizuita si adaugita
38,00 lei 34,20 lei