Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Maria-Ana Georgescu

S-a dedicat carierei didactice, fiind absolventa a Liceului Pedagogic din Tg. Mures, ulterior a Universitatii „Babes Bolyai” Cluj Napoca, Facultatea Istorie Filosofie, Sectia Filosofie Istorie, sefa promotiei 1983. Detine titlul de Doctor in Sociologie obtinut la UBB in 1998 si a urmat masteratul „Managementul relatiilor internationale si afacerilor europene”, la Universitatea „Petru Maior” Tirgu Mures.
In prezent este Profesor la Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie din Tg. Mures. Are 6 carti publicate ca unic autor in domeniul socio economic: Educatie si mobilitate sociala, Bazele microeconomiei, Sociologie, Provocari socio economice, Etica intre teorie si actiune, Responsabilitatea sociala intre teorie, imagine si conduita, totodata fiind coautor a 21 de carti, precum si a 94 de studii si articole in volume si reviste BDI. A facut parte din colectivul a 20 proiecte de cercetare dezvoltare, a participat la numeroase misiuni de predare Erasmus, vizite si schimburi de experienta in strainatate.
A detinut mai multe functii academice, precum cele de director al Colegiului universitar (doua legislaturi), director al Centrului de Invatamant Fara Frecventa (doua legislaturi); este evaluator ARACIS, membra a unor asociatii profesionale – Societatea Sociologilor din Romania, Asociatia Romana de Sociologie, Societatea Stiintifica de Management, Asociatia Nationala a Mediatorilor, Academic Group for Research and Education.
Se implica in actiuni sociale, fiind membra a unor asociatii voluntare – Fundatia Transilvana Alpha, Rotary Club Maris.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina