Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Madalina Cotrut

Este avocat in Baroul Bucuresti, specializat in drept fiscal international. De asemenea, este si consultant extern pentru diverse proiecte derulate de IBFD si Banca Mondiala si lector la Programul de Master de Drept Fiscal International implementat de IBFD si UVA in Amsterdam, precum si visiting lector la Programul de Master de Drept Fiscal organizat de Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti. Inainte de a se alatura IBFD Amsterdam ca Principal Research Asociate pentru o perioada de 2 ani, a lucrat pentru Deloitte Tax Romania si Popovici, Nitu si Asociatii Tax Romania, acordand consultanta in domeniul impozitarii intreprinderilor si planificarea fiscala internationala pentru corporatii multinationale. In perioada 2005-2006 a fost OMV Research Fellow la Universitatea Economica din Viena la Institutul de Drept Fiscal austriac si international.

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti in anul 2002 si Masterul de Drept european al Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti in anul 2007.

Este autor si managing editor la mai multe lucrari publicate de IBFD Amsterdam, cele mai recente fiind International Tax Structures in the BEPS Era – An analysis of anti-abuse measures (2015), ECJ Direct Tax Compass 2016. De asemenea, a publicat numeroase articole, in limbile romana si engleza, in publicatii de prestigiu, precum European Taxation Journal, Monitorul Fiscalitatii internationale, Curierul Fiscal si Tribuna Economica.

In cadrul editiei 2016 a Conferintei Nationale de Drept Fiscal, dna Madalina Cotrut a sustinut o comunicare cu tema: Directiva 2016/1164 privind stabilirea normelor impotriva practicilor de evitare (minimizare) a obligatiilor fiscale care au incidenta directa asupra functionarii pietei interne.