Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Lansare in sanul Iesilor

luni, 23 aprilie 2007

Editura Hamangiu a avut placerea sa-si serbeze primul an de existenta in Iasi la Facultatea de Drept a Universitatii Al. Ioan Cuza, chiar in perioada targului de carte Librex 2007.

Cu un portofoliu de aproape 100 de titluri intr-un singur an, Editura Hamangiu a tinut sa multumeasca judecatorilor si profesorilor de drept Iasi pentru semnarea a nu mai putin de 17 lucrari de specialitate.

La evenimentul care a avut loc în Sala Pasilor Pierduti au participat nume de referinta din domeniul justitiei atât pe plan local, cat si national. Astfel, am avut onoarea sa avem alaturi avocati din Baroul Iasi, profesori de drept, cât si procurori sau judecatori.  Printre invitatii speciali s-a numarat prof. dr. Dumitru Oprea, rectorul Universitatii Al. I. Cuza, dar si Florin Costiniu, presedintele Sectiei Civile si Proprietate Intelectuala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Lansarea reflectata în presa

Judecatorii si profesorii de Drept si-au lansat lucrarile

In Sala Pasilor Pierduti din Cadrul Universitatii Al. Ioan Cuza din Iasi a avut loc o sarbatoare culturala de zile mari, fiind lansate nu mai putin de 17 volume ale profesorilor de la Facultatea de Drept si ale judecatorilor ieseni ● "Ma simt frustrata pentru ca stiinta Dreptului, la care se face apel in cele mai importante ocazii, este folosita astazi in scopuri politice. Cei care vor sa gaseasca un refugiu se folosesc intotdeauna de justitie si toate tunurile sunt pe noi", a spus ieri prof. dr. Mona Pivniceru.

Sursa:  Ziua de Iasi, 21 aprilie 2007


Profesionistii justitiei au ascultat glasul unui confrate de acum 300 de ani

● Un fragment din Rugaciunea unui judecator a fost citit la aniversarea unui an de la infiintarea Editurii "Hamangiu"

Profesori, studenti la Facultatea de Drept a Universitatii "Al.I.Cuza", judecatori si avocati s-au adunat, ieri, în Sala Pasilor Pierduti, pentru a marca un an de la infiintarea Editurii "Hamangiu". "Am ales acest oras pentru ca iesenii sint mai deschisi catre carte si cultura. Din cele peste o suta de titluri aparute la editura noastra, 17 sint ale autorilor ieseni", ne-a spus dl Doru Padurariu, directorul editurii.

Sursa:  Evenimentul, 21 aprilie 2007