Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Lansare de carte: TVA de la A la Z. Ghid practic

marți, 1 octombrie 2019

Camera Consultanților Fiscali și Editura Hamangiu vă invită să participați la evenimentul de lansare a volumului TVA de la A la Z. Ghid practic autor Mariana Vizoli.

Evenimentul va avea loc joi, 10 octombrie 2019, începând cu ora 17:00, la sediul Camerei Consultanților Fiscali din str. Alexandru Constantinescu nr. 61, sectorul 1, București.

Despre carte:

Volumul TVA de la A la Z. Ghid practic a fost gândit ca un îndrumar. O călăuză care să-l poarte pe cititor, pas cu pas, prin toate hățișurile TVA. O analiză clară, pe firul Codului fiscal și al normelor metodologice de aplicare, în contextul legislației europene și al practicii recente și relevante a Curții de Justiție a Uniunii Europene (peste 100 de fragmente de jurisprudență). Cartea aceasta reprezintă o construcție fundamentată, înainte de orice, pe experiența multor ani de practică. Doamna Vizoli, specialist ancorat temeinic în fiscalitate și bun înțelegător al acestor realități volatile, compune și descompune pe înțelesul tuturor explicațiile greoaie ale legii, traducându-le prin exemple simple și clare – peste 200 de exemple, uneori adevărate tipare pe care cititorul să își poată așeza și dezlega propria situație practică.

Despre autor:

Mariana Vizoli a avut o carieră de 18 ani în cadrul Ministerului Finanţelor Publice, unde a îndeplinit mai multe funcţii, printre care director, director general adjunct, director general al Direcţiei generale de legislaţie Cod fiscal şi reglementări vamale şi secretar de stat pe probleme de fiscalitate. În prezent este consultant fiscal independent, colaborator cu firma Soter&Partners, membru în Consiliul Superior al Camerei Consultanților Fiscali, fiind implicată în activitatea de consultanţă fiscală, susţinerea de seminare şi conferinţe pe probleme de fiscalitate. Reprezintă Camera Consultanților Fiscali la şedinţele CFE (Confederația Fiscală Europeană), unde se dezbat, printre altele, proiectele de directive elaborate de Comisia Europeană şi se analizează modul de aplicare a deciziilor Curţii de Justiţie a Uniunii Europene.

Intrarea la eveniment este liberă, dar condiționată de completarea formularului de înregistrare de pe http://conferinte.hamangiu.ro. Locurile sunt limitate.

Ne puteți contacta la:

Email: conferinte@hamangiu.ro
Telefon: 021-336.04.43; 031-805.80.20

Un eveniment organizat de Camera Consultanților Fiscali și Editura Hamangiu.

Lansare de carte: TVA de la A la Z. Ghid practic

 

Lasati comentariul dvs