Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Gabriela Cristina Frentiu

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj Napoca; absolventa a masteratului „Cultura si civilizatie italiana” al Catedrei de Limbi si Literaturi Romanice, Facultatea de Litere, Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca in anul 1996. Doctor in drept din anul 2002.

In prezent, este judecator la Tribunalul Bistrita-Nasaud, unde ocupa si functia de vicepresedinte; lector universitar colaborator al Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca – Extensia Bistrita, din anul 2001; titulara a disciplinelor: drept civil, elemente de dreptul familiei si de procedura civila, drept constitutional.

Autor a peste 70 de articole aparute in special in revista „Dreptul”, precum si in: „Revista de drept comercial”, „Revista romana de dreptul muncii”, „Curierul judiciar”, „Revista de drept penal”, „Revista Transilvana de Stiinte Administrative”.

Printre ultimele carti publicate: Noul Cod de procedura civila comentat (coautor), 2013; Retrocedarea imobilelor preluate abuziv, care a obtinut premiul revistei „Dreptul” – decembrie 2007; Dictionar juridic roman-italian si italian-roman, 2008 (coautor); Codul de procedura civila comentat si adnotat, Bucuresti, 2008 (coautor); Fond funciar. Culegere de jurisprudenta, Bucuresti, 2009 (coautor); Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie 2008), Bucuresti, 2010 (coautor); Contractul individual si contractul colectiv de munca. Conflictele de munca, Bucuresti, 2011 (autor); Asigurari sociale, 2011 (coautor).

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
-15%
In curand
Taxele judiciare de timbru si ajutorul public judiciar in procesul civil_Frentiu

Competenta

Jurisprudenta relevanta
54,00 lei 48,60 lei
Indisponibila
Imagine Comentariile Codului civil - Liberalitatile. Testamentul. Rezerva succesorala
Indisponibila
Imagine Principalele institutii ale dreptului civil roman

Principalele institutii ale dreptului civil roman

Editia a II-a, revazuta si adaugita conform noului Cod Civil
26,00 lei 23,40 lei