Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Executarea silită în practică. Ediția a III-a, Iași

miercuri, 25 aprilie 2018

Va invităm să participați la o conferință interactivă, adresată tuturor celor preocupați de problemele pe care le ridică în practică procedura executării silite. Vor fi abordate subiecte si probleme propuse de intervenienți și de participanți.

Speakerii conferinței sunt practicieni recunoscuți, precum și profesori și autori de lucrări în materia executării silite.

Executarea silită în practică. Ediția a III-a, Iași

Moderatorul conferinței:

Lector univ. dr. Nicolae Horia Țiț – Facultatea de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza, directorul INPPA – Centrul Teritorial Iași

Experți invitați (ordine alfabetică):

Lector univ. dr. Sergiu GOLUB, prodecan, Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – Executarea silită fast food sau despre executarea silită in temeiul copiei de pe minuta titlului executoriu (în colaborare cu Șerban Mircioiu)
Avocat dr. Șerban MIRCIOIU, Baroul Cluj
Conf. univ. dr. Mirela STANCU, Facultatea de Drept a Universității din București, Judecător la Tribunalul București, secția a III-a civilă – Impedimente la executarea silită.
Judecător Roxana STANCIU, Tribunalul București, secția a IV-a civilă – Încetarea executării silite – efecte. Ce urmează?
Lector univ. dr. Andra-Roxana TRANDAFIR, Prodecan, Facultatea de Drept a Universității din București, avocat în Baroul București – Incredibila și trista poveste a executării silite privind sumele de bani sechestrate în procesele penale și transferate în contul ANABI.
Lector univ. dr. Gheorghe-Liviu ZIDARU, Facultatea de Drept a Universității din București, judecător la Curtea de Apel București, secția a IV-a civilă – Caracterul eficace al remediilor disponibile pentru debitorul consumator, atunci când contestă executarea silită întemeiată pe clauze pretins abuzive.


Taxa de participare – 200 lei (inclusiv TVA) și include:

• accesul la lucrările conferinței;
• mapa cu materialele de conferință;
• coffee-break-uri.

Plata se face în contul RO94 UGBI 0000 4220 1208 6RON, deschis la Garanti Bank – Agenția 13 Septembrie, S.C. Editura Hamangiu S.R.L. (J40/4082/2006; CIF RO18469418).

Înscrierea se poate face, în limita locurilor disponibile, până pe data de 01.06.2018

Reducere 10% – pentru doi sau mai mulți participanți din cadrul aceleiași organizații.
Reducere 50% - pentru stagiarii în profesiile juridice.
Participarea este gratuită pentru studenții și cadrele didactice de la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași numai după înscrierea în prealabil  cu precizarea student/ cadru didactic și prin completarea formularului de înregistrare.

Conferința este acreditată de INPPA cu 7 puncte de pregătire profesională.

Detalii și înscrieri:

Înscrierile s-au terminat!
Pentru detalii, accesați pagina conferinței.

Ne puteți contacta la:

Email: conferinte@hamangiu.ro
Telefon: 021-336.04.43; 031-805.80.20


Invităm participanții la conferință să pună în discuție orice subiecte și probleme de interes. Așteptăm propunerile dumneavoastră pe adresa conferinte@hamangiu.ro.

Lasati comentariul dvs