Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Emilian M. Dobrescu

Este cercetator principal I la Institutul de Econo¬mie Natio¬nala al Academiei Romane, membru titular al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, membru de onoare al Asociatiei Internationale Sonnenberg, membru al Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma etc. Din 1990 este secretar stiintific al Sectiei de stiinte economice, juridice si sociologie a Aca¬demiei Romane si, respectiv, al Comisiei de istorie economica si istoria gandirii economice a Academiei Romane; din anul 2000 este profesor universitar, iar din 2010 – conducator de doctorat in domeniul Economie la Departamentul de Stiinte economice, Drept si Sociologie al Scolii Doctorale a Academiei Romane.
Este autor si coautor a 145 carti de specialitate, a participat la peste 300 sesiuni stiintifice interne si internationale si a publicat peste 896 articole aparute in publicatii economice, precum si in reviste stiintifice cotate CNCSIS, indexate in BDI sau ISI. A participat ca manager si expert in peste 50 de proiecte de cercetare nationale si internationale.
Recunoasterea prestigiului si a expertizei profesionale este atestata prin calitatea de de director executiv si membru al asociatiilor profesionale de prestigiu la nivel national si international, precum: Comisia pentru Istorie si Gandire Economica a Academiei Romane, Asociatia Economistilor din Romania, Comisia CRISFT a Academiei Romane, Asociatia Europeana a Dreptului Financiar Bancar – Filiala Romana, Asociatia Romana de Sociologie, Societatea Academica de Antro¬pologie.
Recunoasterea experientei profesionale si stiintifice poate fi regasita pe site ul: www.worldcat.org, www.researchegate, www. Google academic.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina