Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Előd Pál

Este absolvent al Universitatii Sapientia din Cluj-Napoca, specializarea Drept, si al Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea Stiinte politice. Dupa obtinerea diplomei de jurist a absolvit programul de masterat „Dreptul Privat al Uniunii Europene” din cadrul Facultatii de Drept al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

In prezent este doctorand la Scoala Doctorala Marton Géza a Universitatii Debrecen din Ungaria, iar tema tezei sale de doctorat este Raspunderea civila a administratorilor societatii comerciale din perspectiva reglementarii romane si ungare, fiind interesat insa si de domeniile drepturilor omului si a drepturilor minoritatilor.

Este asistent universitar la Universitatea Sapientia – Departamentul de Studii Juridice din Cluj-Napoca, unde este titularul activitatilor de seminar la disciplinele: Drept constitutional si institutii politice, Dreptul afacerilor – profesionistii, Dreptul afacerilor – obligatiile profesionale.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina