Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Edith Mihaela Dobrescu

Este cercetator stiintific la Institutul de Economie Mondiala, un institut in care lucreaza din anul 2013. Este doctor in economie din 2015, al Academiei Romane si are o diploma de masterat in politici sociale si integrarea europeana. In anul 2017 primeste Premiul „Victor Slavescu” al Acade-miei Romane pentru cartea „Poli de crestere si integrare economica”.
A publicat ca autor si coautor 19 carti si peste 80 de articole si studii stiintifice in volume si reviste indexate in BDI in urmatoarele domenii: poli de crestere – modele de dezvoltare regionala durabila, integrare economica, energie si schimbari climatice, incalzirea globala, schimbare macroeconomica.
Incepand cu anul 2007, a fost certificata de TUV Austria – ca Project Manager si incepand cu anul 2011 a fost certificata ca formator al Corpului de experti pentru Fondurile Structurale si de Coeziune. Intre 2007 si 2015 a lucrat in domeniul consultantei in management si a participat ca expert si manager in peste 12 proiecte de cercetare nationale si internationale. A participat ca membru al echipelor inter academice de schimb stiintific ale Academiei Romane in perioada 2012 2016 in: Bulgaria, Belarus, China, Israel si Rusia. Ea a fost speaker ul cheie al unei conferinte privind problemele economice din 2015 de la ICR Romania in China (Beijing si Xi'an).
Recunoasterea prestigiului profesional si a expertizei este atestata prin calitatea de membru al asociatiilor profesionale de prestigiu la nivel national si interna¬tional: Comisia pentru Istorie si Gandire Economica a Academiei Romane, Aso¬ciatia Economistilor din Romania, Comisia CRISFT a Academiei Romane, Asociatia Europeana a Drept Financiar si Bancar – Filiala romana, Asociatia Romana de Sociologie, Societatea Academica de Antropologie. Recunoasterea experientei profesionale si stiintifice ar putea fi gasita pe site ul: www.worldcat.org, www.researchegate, www. Google academic.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina