Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Cristina Chira

A absolvit Universitatea Babes Bolyai, Cluj Napoca, Facul¬tatea de Chimie si Inginerie Chimica, sectia Chimie Fizica, fiind profesor titular de chimie la Colegiul National Unirea si profesor titular de biochimie la Liceul Teoretic Ghe. Marinescu. A participat la programe de formare continua in domeniile: mana¬g¬¬ement educational, abilitare curriculara, metode moderne de predare-invatare, management de proiect, comunicare, mentorat, evaluare, formare adulti, precum si la vizite de studio in strainatate in domeniul mana¬gementului educational si invatare pe tot parcursul vietii.
Detine experienta in calitate de manager de proiect si adjunct manager de proiect, ca de exemplu in proiectele: „Profesori dedicati – copii educati”, „For¬marea continua a profesorilor de Stiinte tehnologice in societatea cunoas¬terii”, „E Formare: Competente integrate pentru societatea cunoasterii”, „Gender Equality and Entrepreneurship for All”.
Pe langa activitatea la catedra, a ocupat mai multe functii printre care cele de director la Colegiul National Unirea; inspector scolar Programe, Integrare euro¬peana, Relatii Comunitare (2006-2009); director al Casei Corpului Didactic Mures (2009-2012).
Din anul 2015 pana in prezent este din nou director al Casei Corpului Didactic Mures.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina