Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Conferința Națională De Drept Comercial. Ediția a VIII-a: Decizia de afaceri: legalitate, oportunitate, eficacitate

miercuri, 6 iunie 2018

CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE DREPT COMERCIAL. Ediția a VIII-a
Decizia de afaceri: legalitate, oportunitate, eficacitate (Timişoara, 15-16 iunie 2018)


Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara, Bd. Eroilor nr. 9A, Amfiteatrul A2 Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, prin Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timișoara, în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, prin Centre for Company Law and Corporate Governance, organizează Conferinţa Naţională de Drept Comercial 2018. Aflată la a opta ediție, conferința se va desfășura anul acesta la Timişoara, în perioada 15-16 iunie 2018, cu sprijinul societății de avocați Țuca Zbârcea & Asociații, în calitate de partener exclusiv al evenimentului.

La manifestare participă profesori şi cercetători de la universități de prestigiu din România, precum și alți specialiști ai dreptului (magistrați, avocați etc.), care vor interveni în dezbaterile înscrise în cadrul temei Decizia de afaceri: legalitate, oportunitate, eficacitate, ale cărei conexiuni și implicații se extind la toate domeniile dreptului afacerilor. Conferinţa se adresează atât juriştilor (avocaţi, magistrați, consilieri juridici, notari publici, executori judecătorești etc.), cât şi altor specialişti interesaţi de problematica abordată.

Conferința este deschisă de asemenea, studenților, masteranzilor și doctoranzilor. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Programul Conferinței poate fi consultat AICI.

Înscrierile se fac AICI (click)

Conferința Națională De Drept Comercial. Ediția a VIII-a: Decizia de afaceri: legalitate, oportunitate, eficacitate

Evenimentul este organizat cu suportul media al juridice.ro.

Lasati comentariul dvs