Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Conferința Națională de Drept Comercial. Ediția a IX-a

miercuri, 29 mai 2019

Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, prin Center for Company Law and Corporate Governance, în colaborare cu Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara, prin Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timișoara, organizează a IX-a ediție a Conferinței Naționale de Drept Comercial, în zilele de 7 și 8 iunie 2019.

Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul Aurelian Ionașcu, Facultatea de Drept „Babeş-Bolyai” (str. Avram Iancu nr. 11, Cluj-Napoca).

Vor lua cuvântul peste 30 de intervenienți, cadre didactice, judecători, avocați, practicieni în insolvență și consilieri juridici, ale căror teme le regăsiți în programul alăturat.

Întreaga dimineață de vineri, 7 iunie 2019, va fi consacrată unei secțiuni de arbitraj comercial internațional, în limba engleză, cu participarea a numeroși invitați din străinătate, practicieni ai arbitrajului, precum și a unor colegi din țară, împreună formând două paneluri. Vineri după-amiază, în limba română, va avea loc secțiunea de drept societar și al contractelor de afaceri, care include și perspective de drept bancar, al pieței de capital, al concurenței sau al influențelor noilor tehnologii și ale internaționalizării asupra dreptului afacerilor.

Participarea la toate lucrările conferinței din 7 iunie 2019 este liberă (în limita locurilor disponibile), cu condiția înscrierii prealabile, prin completarea formularului de înscriere de pe www.conferinte.hamangiu.ro.Sâmbătă dimineața, 8 iunie 2019, lucrările conferinței noastre vor continua cu o Conferință Regională de Insolvență, organizată de INPPI și INM, incluzând formatori ai acestor organisme de formare profesionale. Programul și condițiile de participare în cadrul zilei de sâmbătă, 8 iunie 2019, le regăsiți pe site-ul inppi.ro (<<click).

Conferința Națională de Drept Comercial. Ediția a IX-a

Lasati comentariul dvs