Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Conferinta Internationala “Perspective ale dreptului afacerilor in mileniul al treilea”

vineri, 2 noiembrie 2012

Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucuresti impreuna cu Societatea de Stiinte Juridice si Administrative

 anunta a doua editie a Conferintei Internationale

“PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA”

care va avea loc in data de 2 noiembrie 2012, in Academia de Studii Economice din Bucuresti.


Conferinta va avea doua sectiuni:
I. Drept public
II. Drept privat


Tematica
Conferinta este o platforma de dezbateri juridice care examineaza dezvoltarile recente si perspectivele de evolutie ale dreptului afacerilor. In cadrul Conferintei pot fi sustinute lucrari din toate domeniile stiintelor juridice, care vor fi inscrise, in functie de continutul lor, intr-una dintre cele doua sectiuni.
Conferinta isi deschide portile catre autori provenind din diferite tari, din mediul universitar juridic si din randul practicienilor dreptului, incurajand sustinerea atat a lucrarilor de interes international avand ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comertului international, dreptul public international, cat si a lucrarilor care sa reliefeze particularitatile dreptului national.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati site-ul Conferintei: www.businesslawconference.ro.


Locatie
Conferinta se va desfasura in Academia de Studii Economice din Bucuresti. Salile in care se va desfasura conferinta si localizarea acestora vor fi afisate pe site-ul Conferintei: www.businesslawconference.ro
Taxa de participare
Taxa de participare este de 200 Lei/50 Euro, acoperind cheltuielile de editare a CD-urilor, a mapelor Conferintei si a celorlalte materiale, costurile pentru catering si cina festiva, precum si celelalte cheltuieli legate de organizarea conferintei. Taxa se va achita in perioada 1– 15 octombrie2012 in conturile si in conditiile care vor fi afisate pe site-ul Conferintei: www.businesslawconference.ro. Plata taxei de participare confera participantului la Conferinta Internationala: „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA” dreptul de a primi mapa cu documentele conferintei siCD-ul cu lucrarile inscrise la conferinta, dreptul de a participa la activitatile stiintifice cuprinse in program, precum si dreptul de a participa la cina festiva.
Programul conferinTei Si oportunitATile de cazare
Programul Conferintei si oportunitatile de cazare sunt publicate pe site-ul Conferintei: www.businesslawconference.ro
Evaluarea lucrArilor

Lucrarile primite vor fi supuse evaluarii colegiale in sistem "double-blind peer review", respectand standardele conferintelor internationale. Consiliul stiintific si evaluatorii externi vor putea recomanda: sustinerea lucrarilor in cadrul Conferintei; efectuarea unor modificari ale lucrarilor; refuzarea motivata a inscrierii lucrarilor.


Publicatii
Lucrarile sustinute in cadrul Conferintei vor fi publicate:
- intr-un volum in limba engleza editat de o editura cu prestigiu international in domeniul Stiintelor juridice;
- pe un CD-ROM cu ISBN editat de Editura ASE care va fi distribuit participantilor in ziua organizarii Conferintei;
- la recomandarea Comitetului Stiintific, articolele care prezinta un grad inalt de noutate stiintifica si originalitate in tratarea temei vor fi publicate in revista Tribuna Juridica.
Lucrarile sustinute in cadrul Conferintei vor fi indexate in cataloage si baze de date internationale: IndexCopernicus, RePEc, SSRN etc.


Termene:
- 20 aprilie – 28 septembrie 2012: trimiterea formularului de participare completat la adresa de e-mail: office@businesslawconference.ro. Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul lucrarii care va fi sustinuta la Conferinta, fie cu optiunea de a asista la dezbateri, fara inregistrarea unei lucrari stiintifice. Descarca de aici formularul de participare.
- 27 august – 28 septembrie: trimiterea textului integral al lucrarii stiintifice in limbile romana si engleza la adresa de e-mail: office@businesslawconference.ro. Descarca de aici cerintele de redactare pentru lucrarile stiintifice.
- 29 – 30 septembrie 2012: confirmarea lucrarilor care vor fi sustinute in cadrul Conferintei.
- 1 – 15 octombrie 2012: plata taxei de participare de 200 Lei/ 50 Euro. Taxa se va achita in conturile si in conditiile care vor fi afisate pe site-ul Conferintei www.businesslawconference.ro. Dovada platii (ordin de plata, chitanta etc.) se va scana si se va trimite pana pe 15 octombrie 2012 la adresa de mail office@businesslawconference.ro.Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati site-ul Conferintei: www.businesslawconference.ro.


Va rugam sa adresati orice intrebare privind Conferinta domnului asist. univ. dr. Catalin-Silviu SARARU pe adresa de e-mail: catalin.sararu@businesslawconference.ro.

 

Partener media: Editura Hamangiu