Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Conferinta interactiva "Mica reforma in justitie - implicatiile in practica ale Legii 202/2010 pentru accelerarea solutionarii proceselor"

joi, 17 martie 2011
Vineri, 11 martie 2011, Editura Hamangiu a participat, in calitate de partener media, la conferinta interactiva "Mica reforma in justitie - implicatiile in practica ale Legii 202/2010 pentru accelerarea solutionarii proceselor".   |||||
Evenimentul a fost organizat de Curtea de Apel Iasi, in parteneriat cu Facultatea de Drept a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi si Editura Hamangiu. Conferinta s-a desfasurat in cadrul programului de formare profesionala continua a judecatorilor, sub egida Institutului National al Magistraturii, cu participarea deschisa pentru procurori, avocati si studentii Facultatii de Drept.
Conferinta a avut loc in Aula „Paul Demetrescu” a Facultatii de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, intre orele 10:00 - 17:00, programul fiind structurat pe doua sectiuni:
- Drept procesual civil si dreptul familiei (orele 10:00 - 13:00)
- Drept procesual penal si drept penal (orele 14:00 - 17:00).

 

Conferinta s-a desfasurat cu participarea reputatilor specialisti:

Prof. univ. dr. Grigore Theodoru - Profesor emerit al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi

Prof. univ. dr. Tudorel Toader - Decanul Facultatii de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi

Prof. univ. dr. Anastasiu Crisu - Formator INM, Cadru didactic Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti

Conf. univ. dr. Gabriela Raducan - Formator INM, Cadru didactic Facultatea de Drept a  Universitatii „Titu Maiorescu” Bucuresti

Judecator dr. Cristina Valeanu - Presedintele Curtii de Apel Iasi

Judecator Otilia Susanu - Presedintele Sectiei penale a Curtii de Apel Iasi

Lector univ. dr. Daniel Atasiei - Facultatea de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi

Asistent drd. Horia Tit - Facultatea de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi.

 

Evenimentul s-a bucurat de participarea larga a judecatorilor, procurorilor, avocatilor din raza Curtii de Apel Iasi, precum si a studentilor Facultatii de Drept din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi. Conferinta s-a derulat sub forma unei discutii deschise intre invitati si participanti cu privire la aspectele punctuale aparute in practica judiciara sau care pot fi generate de aplicarea noilor dispozitii prevazute de Legea nr. 202/2010.