Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Cantemir Pacuraru

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea „Babes-Bolyai” - UBB in anul 2017. In acelasi an, impreuna cu alti trei colegi, a infiintat Students’ Academy of International Law – SAIL, o Asociatie studenteasca in cadrul Facultatii având ca scop promovarea dreptului international public si a culturii juridice non-formale in rândul studentilor.
Incepând cu 2018, sustine seminare la Facultatea de Drept UBB la disciplina Drept international public, iar incepând cu 2019 si la Drept institutional al Uniunii Europene.
In toamna si iarna 2018-2019 a fost bursier Erasmus la Ruprecht-Karls Universität Heidelberg, participând la cursuri in domeniul filosofiei, cât si in domeniul dreptului. In acelasi timp, acesta a fost cercetator invitat la Institutul Max Planck din Heidelberg pe drept public comparat si drept international.

In prezent este student masterand la Facultatea de Istorie si Filosofie a UBB, in cadrul programului „Managementul Securitatii in Societatea Contemporana”, promotia 2017-2019.

A publicat o serie de articole, majoritatea având ca tema centrala aplicarea teoriei generale sistemice in drept: The Statute of Military Personnel in Romania, in Lawyr.it Magazine, vol. 3, ed. a 3-a, 2015; Custom. An Element of Constancy in International Law - referent: Lect. dr. Diana Botau, in International Scientific Session Lege Sapere Aude!, 8th edition, pp. 37-41; The Rabbit and the Duck in the UN Charter and their consequences Upon International Security Today, referent: Col. Prof. Univ. dr. Vasile Simileanu, in Geopolitica. Securitatea Resurselor. Timpul marilor schimbari Magazine, September 2017, pp. 182-188; The Security of the Law System and its Systemic Consequences, in Research and Science Today, no. 2(16)/2018, pp. 94-106 - referent si coordonator: Prof. dr. Adrian Ivan.

actualizat aprilie 2019

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina