Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Bálint Kovács

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, respectiv programul de masterat „Dreptul Privat al Uniunii Europene” in cadrul aceleiasi institutii. Ulterior a promovat programul de LL.M. „European and International Business Law” al Facultatii de Drept a Universitatii Debrecen. Este doctorand la Scoala Doctorala Marton Géza a Universitatii Debrecen din Ungaria, iar pentru cercetarea de doctorat a ales dreptul international al investitiilor.

In prezent este cercetator la Institutul de Drept Comparat Ferenc Mádl din Budapesta si cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca. Domeniile sale principale de interes sunt dreptul international si european, drepturile omului si drepturile minoritatilor. Alaturi de activitatea academica, a lucrat in calitate de consilier juridic si a fost activ in multiple ONG-uri. Este membru fondator al Asociatiei „Advocacy Group for Freedom of Identity”.

Publicatii: Standarde controversate ale coexistentei juridice dintre majoritate si minoritatea maghiara in Romania, Hamangiu, 2020

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina