Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Arina Florenta Modrea

Are 52 de ani, din care aproape 30 de ani i a dedicat invatamantului romanesc. Dobandind calitatea de profesor in urma absolvirii Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca la Facultatea de Tehnologie Chimica in specializarea chimie fizica, profil didactic, in prezent fiind conferentiar universitar al Universitatii de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie din Tirgu Mures.

A obtinut doctoratul in anul 2004 la Universitatea Transilvania din Brasov reusind sa publice un numar de unsprezece carti si un numar de saizeci si sapte de articole si lucrari stiintifice la diferite conferinte interne si internationale de prestigiu in perioada 2008 si pana in prezent de cand a devenit cadru didactic universitar. Este coordonatoarea, autoarea si coautoarea a numeroase note de curs, culegere de probleme, fise de lucrari de laborator si instrumente de autor. Are in curs publicarea a doua carti de specialitate cu ISBN, una in limba engleza. Are in portofoliul personal profesional numeroase studii, articole, sustineri de conferinte; are calitatea de membru in comitete stiintifice ale unor conferinte, precum si o bogata experienta in scrierea si implementarea de proiecte europene si internationale in calitate de manager.

Activitatea pe care o desfasoara este bogata in actiuni care nu se limiteaza doar la cele curriculare sau de cercetare, ci si la activitati extracurriculare si sociale fiind o persoana activa care se implica cu toata responsabilitatea in toate oportunitatile ce apar sau in cele in care este solicitata atat de catre colegi, cat si de catre studenti.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina