Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Nasty Marian Vladoiu

Este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Drept a Universitatii „Transilvania” din Brasov, unde preda disciplina Drept penal special, si avocat in Baroul Bucuresti.
In 2006 a devenit Presedinte al Camerei de Comert Bilaterale Romania-Marea Britanie. Ulterior, a fost ales in functia de Vicepresedinte al Uniunii Camerelor de Comert Bilaterale din Romania (UCCBR). Incepand cu anul 2008, devine Presedintele Camerei de Comert Bilaterale Romania-Israel si este ales Prim-vicepresedinte al UCCBR.

In anul 2010 este decorat de Presedintele Romaniei cu Ordinul Comercial si Industrial in Grad de Cavaler pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale dintre Romania si Israel. Tot in 2010 este ales Presedinte al Camerei de Comert Bilaterale Romania-Ucraina, iar din 2012 este Presedinte al Uniunii Camerelor de Comert Bilaterale din Romania si membru al Colegiului de Conducere al Camerei de Comert Nationale. A creat si lansat Colegiul National de Comert si Diplomatia Relatiilor Economice, prima scoala romaneasca post-universitara de diplomatie economica.

Pe plan international, la initiativa sa, UCCBR a creat Uniunea Internationala a Camerelor Bilaterale de Comert si Industrie, iar, in urma formarii Comitetului Fondator de Conducere, a fost ales Presedinte al Organizatiei. Totodata, este fondatorul Ombudsmanului International al Investitorilor si Presedinte in exercitiu.

Ca unic autor sau in colaborare, a publicat numeroase monografii, cursuri, precum si studii si articole de specialitate, in reviste stiintifice cu prestigiu recunoscut sau indexate in baze de date internationale recunoscute.

Dintre acestea, amintim: Drept european si international al drepturilor omului. Note de curs (in colaborare cu Ovidiu Predescu), 2014; Curs de drept penal. Partea speciala, 2012; Contencios constitutional (coautor), 2009; Protectia constitutionala a vietii,integritatii fizice si a integritatii psihice, 2006.

Actualizat - Septembrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina